nieuws

Concert Elton John geannuleerd

Vorige week werd bekend gemaakt dat Elton John op 22 september een concert zou gaan geven in de Ziggo Dome te Amsterdam, maar de voorverkoop valt echter dusdanig tegen dat besloten is om het concert niet door te laten gaan.

In een interview met Nu.nl laat een woordvoerder van concertorganisator Mojo weten dat potentiële kaartkopers er weinig vertrouwen in hebben dat Elton John ook echt komt opdagen, omdat dat vorig jaar nog gebeurde bij het afgelaste Royal Beach Concert, waar naast Elton John ook o.a. Bryan Adams zou komen spelen. ‘We denken dat dit gereflecteerd heeft op de kaartverkoop. Uit diverse telefoontjes bleek dat mensen dit als reden aangaven,’ aldus de woordvoerder.

Omdat het (overigens niet door Mojo georganiseerde) Royal Beach Concert niet door ging en kaartkopers konden fluiten naar hun geld, werd er juist voor gekozen om de ticketprijs laag te houden, als tegemoetkoming voor de bezoekers. Het mocht weinig baten.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen lp of cd-pakket!
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen lp of cd-pakket!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Shame, ...
OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van deze maand
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van deze maand

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
Isles
album
Bicep

Isles

Vier jaar geleden viel de wereld als een blok voor Bicep, en dan vooral voor die belachelijk aanstekelijke hit Glue ...

Concert Elton John geannuleerd (nieuws) | OOR