nieuws

Danny Brown deelt Live At The Majestic-documentaire

Danny Brown heeft Live At The Majestic uitgebracht. De documentaire zou in eerste instantie vorig jaar verschijnen, maar Apple Music besloot de film, zonder een duidelijke verklaring, op de planken te leggen. Nu, een jaar later, besluit Brown het heft in eigen handen te nemen en de documentaire via zijn website te koop aan te bieden.

De film is voor negentig dagen te streamen voor €2,60 en te downloaden voor €6,-. De documentaire, geregisseerd door Andrew Cohn, gaat over de totstandkoming van Atrocity Exhibition, Browns meest recente plaat. Ook zijn er beelden te zien van zijn optreden in het Majestic Theater in Detroit. ‘Ik wilde altijd al een grote rapper worden. Ik zei gewoon dingen waarvan ik dacht dat mensen ze wilde horen, ik was Danny Brown niet,’ geeft hij toe in de trailer.

‘Het is de vraag of er dit jaar nog iets originelers in dit genre wordt gemaakt,’ schreven wij vorig jaar over Atrocity Exhibition. Die recensie lees je hier.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

The Beatles (The White Album)
album
The Beatles

The Beatles (The White Album)

In februari 1968 trokken The Beatles naar Rishikesh in India om daar deel te nemen aan een cursus meditatie bij ...
Eagles Of Death Metal kondigen coveralbum aan
nieuws
Eagles Of Death Metal

Eagles Of Death Metal kondigen coveralbum aan

Jesse Hughes en Josh Homme van Eagles Of Death Metal hebben via Twitter een nieuw coveralbum aangekondigd. Pigeons Of Shit ...
Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen
concert

Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen

Le Guess Who?, het immer uitdijende festival met het alsmaar duizelingwekkender wordende blokkenschema. Een cultdingetje is het al lang niet ...

Danny Brown deelt Live At The Majestic-documentaire (nieuws) | OOR