nieuws

Danny Brown deelt Live At The Majestic-documentaire

Danny Brown heeft Live At The Majestic uitgebracht. De documentaire zou in eerste instantie vorig jaar verschijnen, maar Apple Music besloot de film, zonder een duidelijke verklaring, op de planken te leggen. Nu, een jaar later, besluit Brown het heft in eigen handen te nemen en de documentaire via zijn website te koop aan te bieden.

De film is voor negentig dagen te streamen voor €2,60 en te downloaden voor €6,-. De documentaire, geregisseerd door Andrew Cohn, gaat over de totstandkoming van Atrocity Exhibition, Browns meest recente plaat. Ook zijn er beelden te zien van zijn optreden in het Majestic Theater in Detroit. ‘Ik wilde altijd al een grote rapper worden. Ik zei gewoon dingen waarvan ik dacht dat mensen ze wilde horen, ik was Danny Brown niet,’ geeft hij toe in de trailer.

‘Het is de vraag of er dit jaar nog iets originelers in dit genre wordt gemaakt,’ schreven wij vorig jaar over Atrocity Exhibition. Die recensie lees je hier.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!
abo-actie

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34,-) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit. We ...
Radiohead brengt Ill Wind uit als single
nieuws
Radiohead

Radiohead brengt Ill Wind uit als single

Helemaal nieuw is ie niet: Ill Wind, de nieuwe single van Radiohead. De nummers stond in 2016 op de speciale ...
Installatie speelt onafgebroken Africa van Toto
nieuws
Toto

Installatie speelt onafgebroken Africa van Toto

Dat Africa van Toto nog altijd een populair nummer is, dat weten we. Maar kunstenaar Max Siedentopf uit Namibië vindt ...

Danny Brown deelt Live At The Majestic-documentaire (nieuws) | OOR