nieuws

Dans mee in de clip van Only Seven Left

Higher is de nieuwe single van Only Seven Left. Het nummer is afkomstig van hun tweede album Anywhere From Here. Bij een single hoort natuurlijk een videoclip, maar de jonge band uit Hilversum besloot dat iets anders aan te pakken. Higher heeft een interactieve clip, waaraan iedereen deelnemen.

Voor de videoclip van Higher liet Only Seven Left zich inspireren door de website Chatroulette. ‘Ik houd erg van videoclips, maar als je ze toch alleen voor internet maakt, ligt een lineaire video waar je passief naar kijkt niet voor de hand.’ aldus Only Seven Left-drummer Bram de Wijs. Daarom heeft de band een geheel nieuw interactief platform ontwikkeld, waarin je met je webcam real-time kunt meedansen met de band. ‘En oh ja, wij kunnen inderdaad niet dansen. Dus schaam je niet en doe mee!’ aldus de Wijs.

Het tweede album, Anywhere From Here, van de mannen van Only Seven Left kwam in april van dit jaar uit. Het is het eerste album met hun nieuwe zanger Bjørgen. Door een online zoektocht via een speciaal gecreëerd platform (waar de band later zelfs een Buma/Stemra Interactive Award voor heeft gewonnen) is Bjørgen officieel tot de nieuwe zanger van Only Seven Left verkozen.

Je kunt zelf deelnemen aan de nieuwe clip Higher van Only Seven Left via www.dansergezocht.nl

Foto: Set Vexy

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 34 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 34 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Arcade ...
In memoriam: afscheid van Chris Cornell (1964-2017)
5 jaar geleden
SOUNDGARDEN

In memoriam: afscheid van Chris Cornell (1964-2017)

De stem van Chris Cornell bewijst in de filmpjes nog steeds waarom hij tot de beste rockzangers van onze moderne ...
Tool staat op in Ziggo Dome
concert
tool

Tool staat op in Ziggo Dome

‘I’m 58 and I’m standing up!’ Veel zegt Maynard James Keenan donderdagavond niet, in de uitverkochte Ziggo Dome. Zo zijn ...

Dans mee in de clip van Only Seven Left (nieuws) | OOR