nieuws
Metal

Dave Mustaine begint zoekactie naar vermiste familie

Megadeth-frontman Dave Mustaine heeft dit weekend een zoekactie gelanceerd naar zijn vermiste schoonmoeder. De moeder van zijn vrouw, die kampt met dementie, is al ruim een week vermist.

De 53-jarige Amerikaan gaf afgelopen vrijdag een persconferentie waarin hij een oproep doet aan mensen die zijn schoonmoeder Sally Estabrook gezien hebben. Via Twitter roept Mustaine de hulp van zijn Megadeth-fans in:


De 75-jarige Estabrook verdween op 4 oktober terwijl haar man een douche nam. ‘We vragen iedereen in de buurt om in zijn schuur, garage, en dikke bosjes rond hun huis te zoeken’, verzocht Mustaine op de persconferentie. Tot zover heeft de zoektocht nog geen resultaat opgeleverd.

Mustaine richtte Megadeth in 1983 op, kort nadat hij ontslagen was uit Metallica, vanwege zijn aanhoudende verslavingsproblemen. Sindsdien waren de twee bands bittere rivalen. In 2010 stapten de heren echter over hun geschillen heen en speelden de twee formaties, samen met Anthrax en Slayer, een reeks optredens onder de naam The Big Four.

Foto: Kmeron (CC)

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit ...
Alle concerten en festivals tot 1 juni afgelast
coronavirus

Alle concerten en festivals tot 1 juni afgelast

De popzalen in Nederland en België zijn tot 1 juni dicht vanwege de uitbraak van het coronavirus. Ondertussen leven de ...
OOR ontsluit de pophistorie: elke dag een klassiek verhaal!
het poparchief

OOR ontsluit de pophistorie: elke dag een klassiek verhaal!

We gaan iets leuks doen. Nu heel het land toch zo'n beetje in lockdown zit, unlocken wij het OOR-archief. Of minder ...

Dave Mustaine begint zoekactie naar vermiste familie (nieuws) | OOR