nieuws
Metal

Dave Mustaine begint zoekactie naar vermiste familie

Megadeth-frontman Dave Mustaine heeft dit weekend een zoekactie gelanceerd naar zijn vermiste schoonmoeder. De moeder van zijn vrouw, die kampt met dementie, is al ruim een week vermist.

De 53-jarige Amerikaan gaf afgelopen vrijdag een persconferentie waarin hij een oproep doet aan mensen die zijn schoonmoeder Sally Estabrook gezien hebben. Via Twitter roept Mustaine de hulp van zijn Megadeth-fans in:


De 75-jarige Estabrook verdween op 4 oktober terwijl haar man een douche nam. ‘We vragen iedereen in de buurt om in zijn schuur, garage, en dikke bosjes rond hun huis te zoeken’, verzocht Mustaine op de persconferentie. Tot zover heeft de zoektocht nog geen resultaat opgeleverd.

Mustaine richtte Megadeth in 1983 op, kort nadat hij ontslagen was uit Metallica, vanwege zijn aanhoudende verslavingsproblemen. Sindsdien waren de twee bands bittere rivalen. In 2010 stapten de heren echter over hun geschillen heen en speelden de twee formaties, samen met Anthrax en Slayer, een reeks optredens onder de naam The Big Four.

Foto: Kmeron (CC)

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Pearl Jam kondigt nieuw album 'Gigaton' aan
nieuws

Pearl Jam kondigt nieuw album ‘Gigaton’ aan

Pearl Jam heeft een nieuw album aangekondigd: Gigaton. De (heel) langverwachte opvolger van Lightning Bolt (2013) komt 27 maart uit, ...
Kurt Vile komt solo naar Muziekgieterij en Tivolivredenburg
nieuws

Kurt Vile komt solo naar Muziekgieterij en Tivolivredenburg

Kurt Vile zal tijdens zijn Europese tour stops maken in Maastricht en Utrecht. Op 7 juni staat Vile in de ...
Eminem brengt vanuit het niets nieuw album uit
nieuws

Eminem brengt vanuit het niets nieuw album uit

Geen aankondiging, geen teasers vooraf: Eminem heeft Music To Be Murdered By vanuit het niets uitgebracht. Het is de opvolger van Kamikaze ...

Dave Mustaine begint zoekactie naar vermiste familie (nieuws) | OOR