luisteren

David Byrne en Mitski delen duet 'This Is A Life'

Talking Head’s David Byrne en Mitski hebben een duet uitgebracht voor de nieuwe film Everything Everywhere All At Once. De melancholische track This Is A Life heeft een flink David Byrne-stempel en een mooie lading Mitski-mystiek. Beluister hem hieronder.

Everything Everywhere All At Once gaat over Evelyn, die erachter komt dat ze een bijzondere rol speelt in een multiversum. De soundtrack bevat nog andere grote namen als Randy Newman, Andre 3000 en Moses Sumney.

Everything Everywhere All At Once, waarvoor Son Lux de filmmuziek schreef, komt in de Verenigde Staten uit op 25 maart. De soundtrack staat vanaf 8 april op de streamingdiensten. Wanneer de film in Nederland te bekijken is weten we nog niet.

Mitski is momenteel op tournee met haar nieuwe album Laurel HellOp 4 mei staat ze in Paradiso, maar helaas is dat concert al uitverkocht. David Byrne maakte de afgelopen jaren nog eens furore met zijn American Utopia-tournee.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR-medewerker en geliefde soulman Kees Smallegange overleden
in memoriam

OOR-medewerker en geliefde soulman Kees Smallegange overleden

Kees Smallegange is dood. Hij overleed dinsdag aan een hartstilstand. Kees was een stronghold, een autoriteit op het gebied van ...
New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome
concert
new order

New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome

Twee ballerina's, zij aan zij. Rodeorijders die perfect, midden in het frame, op hun ros blijven deinen. Luchtbeelden van moderne ...
OOR Recensiebijbel: de klassiekers en vergeten parels uit 52 jaar OOR
oor-shop

OOR Recensiebijbel: de klassiekers en vergeten parels uit 52 jaar OOR

Stop de persen! Ons tweede boek is klaar. Two years in the making, ruim vier kilo in de hand, op glorieus ...

David Byrne en Mitski delen duet 'This Is A Life' (luisteren) | OOR