luisteren

David Byrne en Mitski delen duet 'This Is A Life'

Talking Head’s David Byrne en Mitski hebben een duet uitgebracht voor de nieuwe film Everything Everywhere All At Once. De melancholische track This Is A Life heeft een flink David Byrne-stempel en een mooie lading Mitski-mystiek. Beluister hem hieronder.

Everything Everywhere All At Once gaat over Evelyn, die erachter komt dat ze een bijzondere rol speelt in een multiversum. De soundtrack bevat nog andere grote namen als Randy Newman, Andre 3000 en Moses Sumney.

Everything Everywhere All At Once, waarvoor Son Lux de filmmuziek schreef, komt in de Verenigde Staten uit op 25 maart. De soundtrack staat vanaf 8 april op de streamingdiensten. Wanneer de film in Nederland te bekijken is weten we nog niet.

Mitski is momenteel op tournee met haar nieuwe album Laurel HellOp 4 mei staat ze in Paradiso, maar helaas is dat concert al uitverkocht. David Byrne maakte de afgelopen jaren nog eens furore met zijn American Utopia-tournee.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 36 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 36 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je vinyl. Met nieuwe lp's van Pearl, English ...
Dark Matter
rock
Pearl Jam

Dark Matter

Pearl Jam lijkt er weer zin in te hebben. De laatste door de pandemie uitgestelde Gigaton-shows werden vorig jaar nog ...
The Tortured Poets Department
pop
Taylor Swift

The Tortured Poets Department

OOR-collega Thomas Snoeijs noemde Taylor Swift onlangs ‘de grote winnaar van de wereldwijde aandachtseconomie’. Een betere omschrijving van de Amerikaanse ...

David Byrne en Mitski delen duet 'This Is A Life'