nieuws

David Byrne naar AFAS Live op 4 november

Op zondag 4 november komt David Byrne naar Amsterdam voor een show in AFAS Live. De show is onderdeel van zijn American Utopia Tour die in het teken staat van zijn gelijknamige onlangs verschenen album. De kaartverkoop voor het concert in Amsterdam start aanstaande vrijdag 6 juli.

The American Utopia World Tour startte afgelopen maart in de Vernigde Staten, met o.a. een  show op Coachella, waarna Zuid-Amerika en Canada volgden. Eerder deze maand ging het Europese deel van de tour van start in het Verenigd Koninkrijk om vervolgens verder te reizen naar het vaste land van Europa. Afgelopen weekend speelde Byrne de show op Down The Rabbit Hole.

Tickets voor de show in de AFAS Live kosten €39,- (excl. servicekosten). Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf aanstaande vrijdag 10:00 uur via Ticketmaster.

Foto: Kamiel Scholten

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Regeerperiode Slayer ten einde
concert
Slayer

Regeerperiode Slayer ten einde

Met de woorden ‘The end is near’ kondigde Slayer op 22 januari zijn naderende afscheid aan. Na 37 jaar, 12 ...
Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen
concert

Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen

Le Guess Who?, het immer uitdijende festival met het alsmaar duizelingwekkender wordende blokkenschema. Een cultdingetje is het al lang niet ...
Anders (Different)
album
De Jeugd Van Tegenwoordig

Anders (Different)

Een creatief hoogtij-jaar voor De Jeugd van Tegenwoordig. Na Luek uit februari is er gewoon alweer een album. Anders (Different) ...

David Byrne naar AFAS Live op 4 november (nieuws) | OOR