nieuws

David Byrne naar AFAS Live op 4 november

Op zondag 4 november komt David Byrne naar Amsterdam voor een show in AFAS Live. De show is onderdeel van zijn American Utopia Tour die in het teken staat van zijn gelijknamige onlangs verschenen album. De kaartverkoop voor het concert in Amsterdam start aanstaande vrijdag 6 juli.

The American Utopia World Tour startte afgelopen maart in de Vernigde Staten, met o.a. een  show op Coachella, waarna Zuid-Amerika en Canada volgden. Eerder deze maand ging het Europese deel van de tour van start in het Verenigd Koninkrijk om vervolgens verder te reizen naar het vaste land van Europa. Afgelopen weekend speelde Byrne de show op Down The Rabbit Hole.

Tickets voor de show in de AFAS Live kosten €39,- (excl. servicekosten). Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf aanstaande vrijdag 10:00 uur via Ticketmaster.

Foto: Kamiel Scholten

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld
concert

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld

Van de 39ste editie van het driedaagse Bospop blijkt met name de afsluitende zondag populair, die dus vlotjes uitverkoopt, niet ...
WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar
concert

WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar

Wat doe je als je zelf eigenlijk te oud bent voor een festival, en zoonlief te jong? Dan ga je ...
Op ontdekkingsreis naar Pohoda
concert

Op ontdekkingsreis naar Pohoda

Een flink eind voorbij Bratislava in Slowakije, op een oud vliegveld bij de stokoude provincieplaats Trenčín, vindt ingeklemd tussen de ...

David Byrne naar AFAS Live op 4 november (nieuws) | OOR