tip

De Nachtbus: mu­ziek en literatuur in een ouwe DAF

Je kunt de kleinste popzalen van het land afschuimen, maar intiemer dan De Nachtbus wordt het nooit. Tijdens deze muzikale en literaire trip stap je aan boord van een ouwe DAF-stadsbus, waarin artiesten as you go een optreden geven. Binnenkort rijdt de bus ook door Amsterdam.

Fotografie Joep Photo

De Nachtbus doet twee ritjes per dag. Op zaterdag 24 september (19.30 en 22.00) stappen Joost Oomen, Anna van Rij (The Visual), Willie Darktrousers en Simone Atangana Bekono in. Janne Schra, Broeder Dieleman, Tobi Lakmaker en Gijs Wilbrink zijn er op zondag 25 september (16.00 en 19.30 uur) bij.

Tickets voor de busritten zijn hier te koop. Er passen slechts dertig mensen in de DAF, dus het aantal kaarten is beperkt. Eerder maakte De Nachtbus al rondjes door Rotterdam en Eindhoven, volg organisator Watershed voor toekomstige busritten en kijk hieronder voor een impressie van eerdere edities.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De totale overgave van Bono: een duik in zijn autobiografie
achtergrond

De totale overgave van Bono: een duik in zijn autobiografie

62 is nog jong, in de huidige rock & roll-wereld. Toch heeft Bono z’n memoires al voor de eeuwigheid vastgelegd ...
Christine McVie (79) van Fleetwood Mac overleden
nieuws
fleetwood mac

Christine McVie (79) van Fleetwood Mac overleden

Christine McVie van Fleetwood Mac is op 79-jarige leeftijd overleden. De zangeres en toetseniste sloot zich in 1970 aan bij ...
Stromae en Paolo Nutini op Down The Rabbit Hole 2023
nieuws

Stromae en Paolo Nutini op Down The Rabbit Hole 2023

Ook IDLES, Slowthai, Froukje, Phoenix, Romy, Sleaford Mods, Weval, Working Men's Club en The Whitest Boy Alive komen naar de ...

De Nachtbus: mu­ziek en literatuur in een ouwe DAF (tip) | OOR