OOR shop

Winkel dicht? Bestel de kerst-OOR in onze shop

Het is weer zover: lijstjes, lijstjes, lijstjes! 60 Nederlandse popjournalisten, radio-dj’s en prominente muziekvolgers stuurden hun top 10 in en het beste album van 2021 is… Sometimes I Might Be Introvert van Little Simz! In de eindejaarseditie van OOR reageren zowel Little Simz als Low (nr. 2) op de uitslag en neemt podcastduo Yous & Yay de lijst onder de loep.

En uiteraard pakt OOR vanwege de feestdagen uit met meer moois: niemand minder dan Barry Hay is onze laatste coverheld van 2021, het jaar waarin de Golden Earring ter ziele ging, maar de zanger met oudgedienden Bart Chabot en Anton Corbijn nog één keer alle registers opentrekt.

Ook ontmoetten we Warren Ellis, Froukje, Rico, Bill Callahan & Bonnie ‘Prince’ Billy en Jon Hopkins, staan we uitgebreid stil bij zij die ons ontvielen (met prachtige foto’s van wederom Anton Corbijn) en krijgen we een exclusief voorproefje van het boek Neil Young By Hanekroot. Ook aan de gebruikelijke vrachtwagenlading aan recensies is gedacht. En verder natuurlijk lijstjes, lijstjes, lijstjes!

Deze editie vind je nu ook in de OOR Magazine App via de App Store of Google Play of onze web app en vanaf vrijdag 10 december in de winkel.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic
festival

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic

Voor festivalbezoekers die gelukszoekers zijn viel er zaterdag wel heel veel te halen op TW Classic. Wat kan een dagje ...
George Kooymans: 'Jullie zijn nog niet van me af'
interview
golden earring

George Kooymans: ‘Jullie zijn nog niet van me af’

‘Met George!’, klinkt het monter, aan de andere kant van de lijn. Slechts eenmaal ging de telefoon over en de ...
Fans trekken The Specials erdoorheen in Paradiso
concert
the special

Fans trekken The Specials erdoorheen in Paradiso

Nee, de voortekenen zijn niet echt heel goed te noemen. Sterker, we houden een beetje ons hart vast voor het ...

Winkel dicht? Bestel de kerst-OOR in onze shop (OOR shop) | OOR