OOR-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop

En zo zitten we ineens alweer hartje festivalseizoen. Met de grote driedaagse evenementen voor de boeg, nemen we alvast een voorschot op het beste wat Pinkpop, Best Kept Secret, Down The Rabbit Hole en al die andere gewijde gronden te bieden hebben. Zo strijkt het circus van Queens Of The Stone Age dit jaar weer eens neer in Landgraaf, met achtste plaat In Times New Roman… onder de arm.

OOR kreeg de kans om uitvoerig met opperhoofd Josh Homme te spreken en wist ook Christine And The QueensNoel GallagherAltın GünBrutus & The Haunted Youth (dubbelinterview met deze Belgische toppers!), Keg en Bell Witch voor de microfoon te krijgen. Bovendien laten de directeuren van de drie eerdergenoemde festivals hun licht schijnen over de scene anno 2023, schuift Waylon aan aan de bar en zoeken we de Famous First Words van Aphex Twin in onze kolommen op. En verder vind je natuurlijk de gebruikelijke lading aan recensies in deze OOR!

 

Deze editie vind je vanaf dinsdag 6 juni ook in de OOR Magazine App via de App Store of Google Play of onze web app. Vanaf 12 mei ligt het blad in de winkel.

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Krijg een gratis lp-pakket bij je OOR-abonnement
bij een half jaar

Krijg een gratis lp-pakket bij je OOR-abonnement

Neem nu een halfjaar- (€34) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze muziekpakket uit. We hebben de ...
OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment
Elftal

OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment

Elke maand selecteren we de beste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen volgens de redactie. Dit is ...
De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop
OOR-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

Bestel de nieuwe OOR, met Queens Of The Stone Age, Christine And The Queens, Noel Gallagher, Altın Gün, Brutus & ...

De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop (OOR-shop) | OOR