oor-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop

‘Stop de persen’, klonk het voor het eerst sinds lange tijd weer op de OOR-burelen, toen er op slag van deadline ineens witte rook kwam uit Dublin: The Edge was bereid om ons te woord te staan over Songs Of Surrender, een veertig songs tellend retrospectief met louter U2-klassiekers in een nieuw, ingetogen jasje.

Dat betekende dat Inhaler (ook geen onbekende in het U2-kamp), Sophie Straat, Orbital, Naaz, Lankum, The Vices, De Toegift, de politieke strapatsen van Roger Waters en de voorpublicatie van The Beach Boys in Holland even ruimte moesten maken – of in het geval van Navarone aan de bar: een krukje opschuiven – voor dit exclusieve onderhoud met de artistiek directeur van ’s werelds grootste rockband.

Het resultaat mag er zijn: Edge praatte honderduit over verleden, heden en toekomst, Anton Corbijn leverde een unieke coverfoto (gemaakt in Tanger, Marokko ten tijde van Achtung Baby). En verder vind je natuurlijk de gebruikelijke lading aan recensies in deze OOR!

Deze editie vind je vanaf dinsdag 14 maart in de OOR Magazine App via de App Store of Google Play of onze web app. Vanaf 16 maart ligt het blad in de winkel.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR Recensiebijbel: de klassiekers en vergeten parels uit 52 jaar OOR
oor-shop

OOR Recensiebijbel: de klassiekers en vergeten parels uit 52 jaar OOR

Stop de persen! Ons tweede boek is klaar. Two years in the making, ruim vier kilo in de hand, op glorieus ...
Best Kept Secret bevestigt PJ Harvey, Slowdive en Disclosure
nieuws

Best Kept Secret bevestigt PJ Harvey, Slowdive en Disclosure

Ook Slowdive, Viagra Boys, Parcels, Tramhaus, Warhaus, Baxter Dury en De Jeugd van Tegenwoordig spelen van 7 t/m 9 juni ...
Down The Rabbit Hole deelt eerste 29 namen voor editie 2024
nieuws
down the rabbit hole

Down The Rabbit Hole deelt eerste 29 namen voor editie 2024

Onder meer LCD Soundsystem, The National, Eefje de Visser, Jungle, Michael Kiwanuka, dEUS en Khruangbin spelen van 5 t/m 7 ...

De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop (oor-shop) | OOR