oor-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop

Ah, de zomer in zicht. Eefje de Visser zong het al, in haar recente single Startschot. En als iemand uitkijkt naar de dansende menigtes op groene grasvelden onder eindeloze blauwe luchten, is zij het wel. Eefje doet ‘de dubbel’, Pinkpop én Lowlands, met niet alleen de invloedrijke succesplaat Bitterzoet maar ook haar nieuwe EP Blauwe Regen op zak.

OOR toog naar België om met de grote inspiratiebron voor de jonge generatie Nederlandstalige zangeressen vooruit te blikken op het aanstaande seizoen – en wat leven en loopbaan verder nog voor de kersverse moeder in petto hebben. Ook spraken we met Liam Gallagher, Angel Olsen, Jessie Buckley & Bernard Butler en Claire Rousay, vonden we Anton Corbijn bereid om het tweede deel van onze lijvige Nick Cave-special van prachtig beeld te voorzien en schoven niemand minder dan Barry Hay en JB Meijers aan voor een sessie Aan De Bar. Verder natuurlijk de gebruikelijke vrachtwagenlading aan recensies in deze nieuwe editie van OOR!

Deze editie vind je vanaf dinsdag 31 mei ook in de OOR Magazine App via de App Store of Google Play of onze web app. Vanaf 2 juni ligt het blad in de winkel.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Wilco speelt lachend de tent leeg op Down The Rabbit Hole
Down The Rabbit Hole
wilco

Wilco speelt lachend de tent leeg op Down The Rabbit Hole

Waar is het feestje? Niet hier! Niet bij Wilco. Voor aanvang van het grootse en gretig gewilde nachtprogramma, doet Wilco ...
Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic
festival

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic

Voor festivalbezoekers die gelukszoekers zijn viel er zaterdag wel heel veel te halen op TW Classic. Wat kan een dagje ...
George Kooymans: 'Jullie zijn nog niet van me af'
interview
golden earring

George Kooymans: ‘Jullie zijn nog niet van me af’

‘Met George!’, klinkt het monter, aan de andere kant van de lijn. Slechts eenmaal ging de telefoon over en de ...

De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop (oor-shop) | OOR