oor-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop

Laat OOR bij deze de laatste zijn die U een voorspoedig en muzikaal 2023 toewenst – en maak er vooral iets moois van! Zoals wij dat alweer 52 jaar mogen doen, met het vizier op de toekomst, het hoofd in het heden en af en toe een roerige herinnering aan een roemrucht verleden. Waar we helden tegenkomen, iconen, legendes, soms zelfs nog levend.

John Cale is er zo één: in de Velvet Underground maakte hij zich al onsterfelijk, in de jaren zeventig deed hij er alles aan om alsnog het loodje te leggen en in recenter tijden is leven en werk van de Welshman een toonbeeld van ageing well. Op nieuwe plaat Mercy komen alle lijntjes samen en niemand minder dan Cale (80) zelf geeft tekst en uitleg.

Ook The Murder CapitalNew OrderPrins S. En De GeitDeWolffAmber ArcadesEmma Ruth Rundle en schrijver Benedict Wells melden zich, we blikken terug (en vooruit) op het Time Out Of Mind-hoofdstuk van Bob Dylans Bootleg Series, de nieuwjaarsborrel houden we met Jeangu Macrooy. Uiteraard vind je ook weer de gebruikelijke lading aan recensies in deze nieuwe OOR!

Deze editie vind je vanaf dinsdag 17 januari in de OOR Magazine App via de App Store of Google Play of onze web app. Vanaf 19 oktober ligt het blad in de winkel.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 34 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 34 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Oliver ...
Een baanbrekende hype viel moeilijk te spotten op ESNS 2023
festival

Een baanbrekende hype viel moeilijk te spotten op ESNS 2023

ESNS is al jaren het paradepaardje van Groningen, dat muzikaal talent over heel Europa verzamelt en een plekje geeft in ...
Pinkpop kondigt nog eens 17 nieuwe namen aan
nieuwe namen

Pinkpop kondigt nog eens 17 nieuwe namen aan

Onder andere Warpaint, The Haunted Youth en Tom Odell komen naar Landgraaf. Eerder werden P!NK, Robbie Williams en RHCP al ...

De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop (oor-shop) | OOR