oor-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop of lees digitaal

In dit muzikale voorjaar van 2024 zijn alle ogen gericht op de grootste popster van het moment (inmiddels goed voor een miljard dollar): Taylor Swift komt deze zomer naar Nederland, met laatste wapenfeit The Tortured Poets Department in de knip. Wat kan OOR nog toevoegen aan een fenomeen waar alles al over gezegd en geschreven is?

Wel, we vroegen het aan bewonderaars Nico Dijkshoorn (oud-OOR columnist) en Loes Wijnhoven van indieduo Clean Pete, die de degens kruisen in een ouderwetse briefwisseling. Als extra duiding zetten we alle albums van Swift nog eens op een rij en duikt recensiebeest (en zelfverklaard Swiftie) Randy Timmers het nieuwe album in.

Ook St. Vincentgirl in redNia Archives en Olivia Rodrigo komen uitgebreid aan bod. Daarbovenop spreken we DIIVSprintsJordan RakeiPortland en topproducer Steve LillywhiteFrank Turner neemt ons mee door zijn sleutelplaten, Daniël Lohues schuift aan aan de bar. En verder natuurlijk de gebruikelijke lading aan recensies in deze OOR!

Lees je OOR liever digitaal? Check hiervoor de OOR Magazine app voor tablet en smartphone in de App Store of Google Play of onze web app. Liever een abonnement? Dan krijg je van ons een mooi welkomst­cadeau

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 36 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 36 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je vinyl. Met nieuwe lp's van King Of ...
Hit Me Hard And Soft
pop
Billie Eilish

Hit Me Hard And Soft

Hit Me Hard and Soft – waar hebben we dat eerder gehoord? Ik moest zomaar denken aan de titeluitleg van ...
TivoliVredenburg 10 jaar: een terugblik in 10 onvergetelijke shows
jubileum

TivoliVredenburg 10 jaar: een terugblik in 10 onvergetelijke shows

TivoliVredenburg opende tien jaar geleden haar deuren. We vieren het verjaardags­feestje mee met een terugblik in tien memorabele concerten ...

De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop of lees digitaal