oor-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop

Noem het Neerlands hoop, noem het Hollands glorie, noem het vaderlands trots, maar één ding staat als een Amsterdamse paal boven water: het schip naar de toekomst heet Personal Trainer en Willem Smit is de onbetwiste kapitein. Met debuutalbum Big Love Blanket eindelijk aan boord onderscheppen we het veelbesproken fenomeen, dat het indievaandel met z’n eigentijdse gitaarrock fier wapperend overeind houdt.

Ook treffen we Dry Cleaning, Boudewijn de Groot, Weyes Blood, Sudan Archives, Shygirl, DOMi & JD Beck en The Cool Greenhouse, terwijl Maarten Devoldere (Warhaus) ons z’n sleutelplaten ontboezemt en Ellen ten Damme aanschuift aan de bar. Om de roestbruine herfstsfeer nog wat na te laten gloeien duiken we bovendien uitgebreid in het jubilerende Harvest van Neil Young. En uiteraard vind je ook weer de gebruikelijke vrachtwagenlading aan recensies in deze nieuwe OOR! 

Deze editie vind je vanaf dinsdag 8 november ook in de OOR Magazine App via de App Store of Google Play of onze web app. Vanaf donderdag 10 november ligt het blad in de winkel.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

The Cure pakt Ziggo Dome in met onver­woestbaar oeuvre
concert

The Cure pakt Ziggo Dome in met onver­woestbaar oeuvre

Nee, heel verrassend is het allemaal niet natuurlijk. Robert Smith heeft de afgelopen jaren wel vaker een nieuw album van ...
Red Hot Chili Peppers, QOTSA en meer op Pinkpop
nieuws

Red Hot Chili Peppers, QOTSA en meer op Pinkpop

Naast Red Hot Chili Peppers komen ook The War On Drugs, Queens of the Stone Age, The Black Keys, Tash ...
De nieuwe <span class="oor">OOR</span> is uit! Bestel 'm nu in onze shop
oor-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

De nieuwe OOR is uit! Met o.a. Personal Trainer, Neil Young, Warhaus, Weyes Blood, Boudewijn de Groot, Dry Cleaning en ...

De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop (oor-shop) | OOR