oor-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop

Eindelijk is het dan zover: we maken ons op voor een enorme golf, die niéts met corona te maken heeft. De zalen zijn al los, de festivals dartelen er in steeds groteren getale achteraan, de muziekfan staat zowaar voor lastige keuzes in al deze overvloed en ook de veroorzakers van de vrolijke chaos – de artiesten – staan te trappelen in de rij.

Zoals Arcade Fire, wiens centrale duo Win Butler en Régine Chassagne zich doodleuk meldden via zoom, om te praten over hun nieuwe langspeler WE. Sharon van Etten, Kae Tempest, Selah Sue en Porridge Radio prikten ook nog ‘ouderwets’ van afstand in, Kurt Vile en mxmtoon kwamen gewoon naar Nederland, voor Tramhaus pakten we zelf lijn 010 naar Rotterdam, Bart Chabot schoof aan in Bar Americain, terwijl we in het hoofdstedelijke Rijksmuseum rondliepen met David Achter de Molen van Beachdog. Voor wie het allemaal te snel gaat is er deel 2 van onze uitgebreide Mental Health In De Pop-special. En verder vind je natuurlijk de gebruikelijke vrachtwagenlading aan recensies in deze nieuwe editie van OOR. 

Deze editie vind je vanaf dinsdag 3 mei ook in de OOR Magazine App via de App Store of Google Play of onze web app. Vanaf 7 april ligt het blad in de winkel.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Wilco speelt lachend de tent leeg op Down The Rabbit Hole
Down The Rabbit Hole
wilco

Wilco speelt lachend de tent leeg op Down The Rabbit Hole

Waar is het feestje? Niet hier! Niet bij Wilco. Voor aanvang van het grootse en gretig gewilde nachtprogramma, doet Wilco ...
Queen groots en meeslepend in Ziggo Dome
concert

Queen groots en meeslepend in Ziggo Dome

Queen + Adam Lambert hadden in 2020 al met hun The Rhapsody tour in de Ziggo Dome moeten staan, maar ...
George Kooymans: 'Jullie zijn nog niet van me af'
interview
golden earring

George Kooymans: ‘Jullie zijn nog niet van me af’

‘Met George!’, klinkt het monter, aan de andere kant van de lijn. Slechts eenmaal ging de telefoon over en de ...

De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop (oor-shop) | OOR