nieuws

Ook De Staat, Pip Blom en Di-Rect spelen op Dauwpop

Dauwpop heeft nieuwe namen aangekondigd, waaronder De Staat, Di-Rect, Pip Blom, Sports Team en Pist Idiots. Voor het eerst in haar geschiedenis is Dauwpop dit jaar een tweedaags festival. Deze editie vindt plaats op 26 en 27 mei in Hellendoorn.

Ook toegevoegd zijn Prins S En De Geit, Cloudsurfers, Pom, Beachdog, Meskerem Mees, Gotu Jim, Fokke Simons, Outsiders en Tramhaus.

Eerder werden Editors, Meau, Balthazar, Weval, Eefje de Visser, Rondé, Claw Boys Claw, Moss, Hang Youth, Waterboys, Wolfmother, Kensington, S10, Chef’Special, Son Mieux en Typhoon al bevestigd.

Na drie edities die niet door konden gaan is het in 2022 hoog tijd om alle schade in te halen op de zesentwintigste editie van Dauwpop. Voor de 27e zijn helaas geen kaarten meer te krijgen, voor de 26e nog wel. Voor tickets kun je hier terecht.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 36 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 36 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je vinyl. Met nieuwe lp's van Pearl, English ...
Dark Matter
rock
Pearl Jam

Dark Matter

Pearl Jam lijkt er weer zin in te hebben. De laatste door de pandemie uitgestelde Gigaton-shows werden vorig jaar nog ...
The Tortured Poets Department
pop
Taylor Swift

The Tortured Poets Department

OOR-collega Thomas Snoeijs noemde Taylor Swift onlangs ‘de grote winnaar van de wereldwijde aandachtseconomie’. Een betere omschrijving van de Amerikaanse ...

Ook De Staat, Pip Blom en Di-Rect spelen op Dauwpop