OOR-shop

De zomereditie van OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop

Zonder Gezicht schalt as we speak over de velden, uitgerekend dankzij de gezichten van deze zomer. Froukje en S10 lossen hun langverwachte live-beloftes in op de festivalpodia, OOR schuift aan voor een dubbelinterview met de nieuwe vaandeldragers van de Nederlandstalige popmuziek.

Zo mogelijk nog unieker: George Kooymans, de door ziekte getroffen Earring-gitarist, laat van zich horen vanuit België. En ook Interpol, Superorganism, Damien Jurado, Wu-LuBob Uit Zuid en Blue Flamingo hadden middenin het losgebarsten seizoen even tijd voor OOR. Verder neemt black midi ons mee langs hun Sleutelplaten, beschouwen we het fenomeen Kendrick Lamar en nemen we een borrel met Michelle David aan de bar. En uiteraard vind je ook weer de gebruikelijke vrachtwagenlading aan recensies in deze nieuwe editie van OOR!

Deze editie vind je vanaf dinsdag 28 juni ook in de OOR Magazine App via de App Store of Google Play of onze web app. Vanaf 2 juni ligt het blad in de winkel.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 34 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 34 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Arcade ...
OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment
Elftal

OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment

Elke maand selecteren we de beste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen volgens de redactie. Dit is ...
Coldplay bezorgt zelfs de grootste cynici een glimlach
concert
Coldplay

Coldplay bezorgt zelfs de grootste cynici een glimlach

Tijdens hun Music Of The Spheres-wereldtour doet Coldplay dit jaar Nederland niet aan. De fans in de Benelux worden dit ...

De zomereditie van OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop (OOR-shop) | OOR