nieuws
Pop

De zanger van AFI doet het met No Doubt

Wanneer is een groep een supergroep? AFI-zanger Davey Havok is een band begonnen met alle mannelijke leden van No Doubt. De band heet Dreamcar en eerste single Kill For Candy heeft nu een kekke videoclip.

Nadat Gwen Stefani een wereldster werd, was het gedaan met No Doubt. Hoewel er in 2012 nog een album kwam, lijkt de groep nu een stille dood gestorven. Tijd dus voor Tony Kanal, Tom Dumont en Adrian Young om nieuwe dingen te proberen. Davey Havok bracht begin dit jaar met AFI nog een album uit, maar had blijkbaar toch tijd voor nog een band.

De AFI-frontman is overigens bijna onherkenbaar zonder z’n zwarte kleding. De zanger heeft een gezellig snorretje laten groeien dat helemaal past bij de jaren tachtig feel van dit nummer. Een heel album van Dreamcar verschijnt op 12 mei. Deze maand spelen de heren onder meer op Coachella. Of de groep ook naar Europa komt is nog niet bekend.

Foto: Steve Erie

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

nieuws

Word lid van Club OOR en kies je welkomstgeschenk!

Als je nu een abonnement neemt op OOR, word je niet alleen automatisch lid van Club OOR - waarmee je jaarlijks ...
concert
Kaleo

Kaleo kampt met geloofwaardigheids-probleem

‘Looked the devil in the eye. The devil’s gonna make me a free man’, begint Jökull Júlíusson, frontman van Kaleo ...
nieuws
Stone Temple Pilots

Stone Temple Pilots verwelkomen nieuwe zanger

De Stone Temple Pilots zijn weer actief. Gisterenavond presenteerde de band een nieuwe zanger. Zijn naam is Jeff Gutt, bekend van de ...