nieuws
Punk

Destine stopt ermee

De poppunkers van Destine houden het voor gezien. Na negen jaar en drie albums is het over en uit voor de band uit Tilburg, maar niet voordat er nog drie afscheidsconcerten worden gegeven.

‘Het was een unaniem besluit en we kijken er naar uit om nieuwe dingen te doen’, aldus de band in een uitgebreid facebookbericht. Destine noemt onder meer de opnames van de eerste twee albums in Florida, optredens op Pinkpop en Lowlands en een karrenvracht aan optredens met grote acts als Paramore, All Time Low en Green Day als hoogtepunten. ‘Maar we koesteren ook de herinneringen aan de crappy tours, de lange ritten, de mensen die we moesten missen en de scholing die we er voor op moesten opofferen – het was het allemaal waard zolang we er samen voor gingen’. De band laste in 2013 nog een pauze in, om afgelopen voorjaar terug te keren met het nieuwe album Forevermore, dat tot stand kwam met een crowdfundingsproject.

Als je Destine nog wil zien spelen dan kun je 23 oktober naar Hedon (Zwolle), 24 oktober naar Bibelot (Dordrecht) en 6 november naar 013 (Tilburg). Het voorprogramma wordt tijdens deze shows verzorgd door Call It Off.

Hier nog even een Destine-klassiekertje uit de oude doos:

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Robbie Williams gaat volle kracht achteruit in Ziggo Dome
concert

Robbie Williams gaat volle kracht achteruit in Ziggo Dome

Met een uitgebreide tournee viert de grootste Europese popster van de Nineties en de vroege jaren Nul zijn 25-jarig jubileum: ...
OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment
Elftal

OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment

Elke maand selecteren we de beste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen volgens de redactie. Dit is ...
De nieuwe <span class="oor">OOR</span> is uit! Bestel 'm nu in onze shop
oor-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

De nieuwe OOR is uit! Met John Cale, The Murder Capital, New Order, Prins S. En De Geit, DeWolff, Bob Dylan, Amber ...

Destine stopt ermee (nieuws) | OOR