nieuws
Punk

Destine stopt ermee

De poppunkers van Destine houden het voor gezien. Na negen jaar en drie albums is het over en uit voor de band uit Tilburg, maar niet voordat er nog drie afscheidsconcerten worden gegeven.

‘Het was een unaniem besluit en we kijken er naar uit om nieuwe dingen te doen’, aldus de band in een uitgebreid facebookbericht. Destine noemt onder meer de opnames van de eerste twee albums in Florida, optredens op Pinkpop en Lowlands en een karrenvracht aan optredens met grote acts als Paramore, All Time Low en Green Day als hoogtepunten. ‘Maar we koesteren ook de herinneringen aan de crappy tours, de lange ritten, de mensen die we moesten missen en de scholing die we er voor op moesten opofferen – het was het allemaal waard zolang we er samen voor gingen’. De band laste in 2013 nog een pauze in, om afgelopen voorjaar terug te keren met het nieuwe album Forevermore, dat tot stand kwam met een crowdfundingsproject.

Als je Destine nog wil zien spelen dan kun je 23 oktober naar Hedon (Zwolle), 24 oktober naar Bibelot (Dordrecht) en 6 november naar 013 (Tilburg). Het voorprogramma wordt tijdens deze shows verzorgd door Call It Off.

Hier nog even een Destine-klassiekertje uit de oude doos:

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Muse demonstreert gebakken lucht op het Malieveld
concert

Muse demonstreert gebakken lucht op het Malieveld

Kunst hoeft niet per se iets te betekenen om mooi te zijn. Zo vind ik het werk van Mark Rothko ...
Peter Gabriel kijkt moedig vooruit in Ziggo Dome
concert

Peter Gabriel kijkt moedig vooruit in Ziggo Dome

Het contrast op de vierkante kilometer kan haast niet groter zijn. Terwijl Harry Styles (29) drie dagen lang de ArenA ...
De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop
OOR-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

Bestel de nieuwe OOR, met Queens Of The Stone Age, Christine And The Queens, Noel Gallagher, Altın Gün, Brutus & ...

Destine stopt ermee (nieuws) | OOR