nieuws
Punk

Destine wil via crowdfunding nieuw album maken

De poppunkers van Destine roepen hun fans via een crowdfundingscampagne op om de opnames voor een nieuw album te financieren. De band hoopt begin 2015 de studio in te gaan.

‘We willen graag een album maken dat we zelfs als fan ook zouden luisteren’, vertelt gitarist Hubrecht Eversdijk over de plannen van Destine. Met behulp van die fans wil de band, via Indiegogo, een nieuwe plaat opnemen.

Sinds eind 2012 is het vrij stil rond de formatie. Dat is in het verleden wel anders geweest: nadat Destine op Sony debuteerde met het album Lightspeed kon het een tijdlang niet op voor de Tilburgers: uitverkochte clubshows, een nummer op de soundtrack van populair voetbalspel Pro Evolution Soccer en een optreden op Pinkpop. OOR vatte het destijds prima samen: ‘2010 is Destine’s bitch’, schreven we.

Het mag dan wat stiller zijn rond de band, er is nog altijd een fanatieke fanbase. Zanger/gitarist Robin van Loenen geeft aan dat hij nog dagelijks berichten ontvangt van mensen over heel de wereld: ‘Het geeft je een goed gevoel dat er nog steeds veel fans zijn die nieuwsgierig zijn naar nieuwe liedjes. Ik ben altijd blijven schrijven. En toen we er deze zomer echt voor gingen zitten, lag er binnen enkele weken voldoende materiaal voor een nieuw album.’

Wil je ook bijdragen aan de nieuwe plaat? Check de website van Destine voor meer informatie.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Muse demonstreert gebakken lucht op het Malieveld
concert

Muse demonstreert gebakken lucht op het Malieveld

Kunst hoeft niet per se iets te betekenen om mooi te zijn. Zo vind ik het werk van Mark Rothko ...
Peter Gabriel kijkt moedig vooruit in Ziggo Dome
concert

Peter Gabriel kijkt moedig vooruit in Ziggo Dome

Het contrast op de vierkante kilometer kan haast niet groter zijn. Terwijl Harry Styles (29) drie dagen lang de ArenA ...
De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop
OOR-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

Bestel de nieuwe OOR, met Queens Of The Stone Age, Christine And The Queens, Noel Gallagher, Altın Gün, Brutus & ...

Destine wil via crowdfunding nieuw album maken (nieuws) | OOR