nieuws

Django Django terug met nieuwe single

Django Django heeft een nieuwe track gedeeld in aanloop naar hun nieuwe album Marble Skies. De track heet In Your Beat en wordt vergezeld van een videoclip die is geproduceerd door visueel artiest Brodie Kaman en animator SKG, de artiestennaam van Sophie Koko-Gate.

Marble Skies zal, na het debuut Django Django en opvolger Born Under Saturn, album nummer drie worden. De eerste single, Tic Tac Toe, werd vorige maand al gedeeld en liet invloeden horen van onder meer krautrock. Die hoorden we eerder nog niet in het werk van de Britten. En nu, op In Your Beat, horen we die invloeden opnieuw.

Waar de vorige muziekvideo voor Tic Tac Toe nog werd geregisseerd door succesvol regisseur John Maclean (Slow West), tevens broer van Django Django-drummer David Maclean, drong David toch aan op SKG en Kaman nadat hij de fluorescerende raveposters van Kaman onder ogen kreeg. Die passen namelijk wel erg goed bij het Kraftwerk-achtige intro dat de rest van de track doorklinkt.

Marble Skies verschijnt op 26 januari.

Foto: Marcel Poelstra

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Driemaal Melkweg
nieuws
Anathema

Driemaal Melkweg

Buiten hangt de herfst alweer in de lucht, binnen is het behaaglijk. Ook in de Melkweg, zo weten we uit ...
True Meanings
album
Paul Weller

True Meanings

Paul Weller houdt er de vaart in. Vorig jaar bracht hij A Kind Revolution uit, nu ligt er met True ...
OOR Tipt: Left Of The Dial
achtergrond
SONS

OOR Tipt: Left Of The Dial

Left Of The Dial is de laatste aanwinst binnen de Nederlandse verzameling van showcasefestivals. Het Rotterdamse evenement biedt een spannende ...

Django Django terug met nieuwe single (nieuws) | OOR