nieuws

Django Django terug met nieuwe single

Django Django heeft een nieuwe track gedeeld in aanloop naar hun nieuwe album Marble Skies. De track heet In Your Beat en wordt vergezeld van een videoclip die is geproduceerd door visueel artiest Brodie Kaman en animator SKG, de artiestennaam van Sophie Koko-Gate.

Marble Skies zal, na het debuut Django Django en opvolger Born Under Saturn, album nummer drie worden. De eerste single, Tic Tac Toe, werd vorige maand al gedeeld en liet invloeden horen van onder meer krautrock. Die hoorden we eerder nog niet in het werk van de Britten. En nu, op In Your Beat, horen we die invloeden opnieuw.

Waar de vorige muziekvideo voor Tic Tac Toe nog werd geregisseerd door succesvol regisseur John Maclean (Slow West), tevens broer van Django Django-drummer David Maclean, drong David toch aan op SKG en Kaman nadat hij de fluorescerende raveposters van Kaman onder ogen kreeg. Die passen namelijk wel erg goed bij het Kraftwerk-achtige intro dat de rest van de track doorklinkt.

Marble Skies verschijnt op 26 januari.

Foto: Marcel Poelstra

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

<span class="club">Club</span> <span class="oor">OOR</span> was op Pinkpop
nieuws

Club OOR was op Pinkpop

OOR was op Pinkpop! We waren er met een eigen Club OOR-stand, waar verschillende artiesten langskwamen om een krabbel uit te ...
Pinkpop dag 3: van de roze hoed en de zwarte rand
concert

Pinkpop dag 3: van de roze hoed en de zwarte rand

De 49ste editie van Pinkpop vond dit weekend weer plaats in Landgraaf en OOR was alle drie de dagen van ...
Roger Waters maakt indruk, vooral na de pauze
concert
Roger Waters

Roger Waters maakt indruk, vooral na de pauze

Hij is zeker niet de meest spraakmakende artiest ter wereld, toch gaan controverse en Roger Waters prima hand in hand ...

Django Django terug met nieuwe single (nieuws) | OOR