nieuws
Pop

DMA's naar Here Comes The Summer

De Australische band DMA’s is toegevoegd aan het programma van Here Comes The Summer. Eerder al werden onder meer Admiral Freebee, The Aggrolites, Isbells en Flying Horseman bekendgemaakt voor het festival dat dit jaar plaatsvindt van 6 tot en met 8 mei.

In OOR 2 die nu in de winkel ligt, vind je een interview met DMA’s. Gitarist Johnny Took vertelt onder meer over het ontstaan van de groep, het opnemen van debuutalbum Hills End en over de vergelijking met Britse bands. Het interview is ook via Blendle te lezen. DMA’s komt op 3 mei ook naar Rotown, Rotterdam en op 5 mei naar de Tolhuistuin in Amsterdam.

Naast de hierboven genoemde namen zijn ook Andy Frasco, Bob Log III, The Gospel Sessions, Chantal Acda,Roald van Oosten, Legendary Shack Shakers en Roger Damawuzan & Vaudou Game van de partij op het festival. Here Comes The Summer is het kleine broertjes van Into The Great Wide Open en vindt natuurlijk plaats op Vlieland. Meer info vind je op de website van het festival, daar koop je ook je tickets.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van februari
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van februari

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
'Get Lucky': hoe de robots menselijke trekjes kregen
achtergrond

‘Get Lucky’: hoe de robots menselijke trekjes kregen

Dat Daft Punk nog eens dé hit van het nieuwe millennium zou maken, stond al in de sterren geschreven. En ...
Voor slechts 2,95 euro lees je alles van OOR digitaal!
abo-actie

Voor slechts 2,95 euro lees je alles van OOR digitaal!

Neem nu een abonnement op OOR.NL Premium en krijg de eerste maand gratis! Daarna betaal je €2,95 per maand (maandelijks ...

DMA's naar Here Comes The Summer (nieuws) | OOR