nieuws
Rock

Documentaire over Alice Cooper in de Melkweg

De documentaire Super Duper Alice Cooper is binnenkort in de bioscoop te zien. De film gaat over het leven van Alice Cooper die als priesterzoon Vincent Furnier menig ouder angst inboezemde met zijn bizarre rockact.


Super Duper Alice Cooper laat zien hoe Furnier frontman is van Earwigs en The Spiders in de jaren zestig en verandert in een superster in de jaren zeventig. Uiteindelijk maakt hij ultieme glamrock-comeback in de jaren tachtig. De documentaire is op 10 en 16 mei te zien in de bioscoop van de Melkweg. Het is de eerste keer dat de documentaire in de Nederlandse bioscoop te zien is.

Alice Cooper brengt nog steeds regelmatig platen uit en treedt ook nog veel op. Zo was hij afgelopen jaar op de Lokerse Feesten en Wacken te zien, komende zomer staat hij onder meer in Duitsland, Frankrijk en Zweden op de planken.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Pearl Jam kondigt nieuw album 'Gigaton' aan
nieuws

Pearl Jam kondigt nieuw album ‘Gigaton’ aan

Pearl Jam heeft een nieuw album aangekondigd: Gigaton. De (heel) langverwachte opvolger van Lightning Bolt (2013) komt 27 maart uit, ...
Kurt Vile komt solo naar Muziekgieterij en Tivolivredenburg
nieuws

Kurt Vile komt solo naar Muziekgieterij en Tivolivredenburg

Kurt Vile zal tijdens zijn Europese tour stops maken in Maastricht en Utrecht. Op 7 juni staat Vile in de ...
Eminem brengt vanuit het niets nieuw album uit
nieuws

Eminem brengt vanuit het niets nieuw album uit

Geen aankondiging, geen teasers vooraf: Eminem heeft Music To Be Murdered By vanuit het niets uitgebracht. Het is de opvolger van Kamikaze ...

Documentaire over Alice Cooper in de Melkweg (nieuws) | OOR