nieuws

Nu in de winkel: de nieuwe OOR!

De kou is nog niet helemaal uit de lucht, maar OOR neemt vast een voorschot op het voorjaar. Zo staat The 1975 (zéér populair, zéér eigenwijs en zéér 2019) in de startblokken om de grote festivalpodia te veroveren. Frontman Matty Healy ging er eens goed voor zitten en schetst ons in een marathonsessie de tijd waarin we leven, zijn persoonlijke strijd tegen de elementen en vooral de deconstructie van de rockster.

Een hartverwarmende ontmoeting is er tussen de troubadours Lucky Fonz III en Jeangu Macrooy, de Sleutelplaten komen uit het bewogen leven van Gary Lightbody (Snow Patrol), we zetten Post Malone in de etalage, lopen door de platenkast van punkpoliticus Peter Kwint en spreken ook uitgebreid met Better Oblivion Community Center (Conor Oberst en Phoebe Bridgers), White Lies, The Specials, Aurora, Panda Bear en Fontaines D.C. En verder natuurlijk de gebruikelijke vrachtwagenlading aan recensies in deze nieuwe editie van OOR!

Bestel de nieuwe OOR hier. Of doe jezelf een plezier en neem een abonnement! Krijg je van ons een cd-pakket, een muzikaal boek of een andere cadeau naar keuze!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

King's Mouth - Music And Songs
album
The Flaming Lips

King’s Mouth – Music And Songs

Wie het Instagram-account van Wayne Coyne een beetje volgt, weet dat hij onlangs vader is geworden. Het jongetje heet Bloom ...
Smooth Big Cat
album
Dope Lemon

Smooth Big Cat

Een ‘smooth big cat’ schijnt een zorgeloze vent te zijn die ’s avonds met maten onder het genot van whisky ...
Dudu
album
B Boys

Dudu

‘Not everything has to make sense’, zongen de jongens van B Boys ergens in de eerste minuten van hun debuutplaat ...

Nu in de winkel: de nieuwe OOR! (nieuws) | OOR