nieuws
Hiphop

Drake zet nieuw ‘album’ online

Wekenlang stelde hij het geduld van zijn fans op de proef, maar afgelopen zaterdag was het dan toch eindelijk zover. Drake zette zijn langverwachte More Life Project online. Volgens de rapper is het absoluut geen nieuw album, maar moet je het meer zien als een playlist.

De officiële titel van het project is A Playlist by October Firm. Op de ‘playlist’ staan maar liefst 22 nummers die samen goed zijn voor bijna anderhalf uur aan nieuwe muziek. Drake heeft op dit project zijn handen ineengeslagen met onder anderen Sampha, 2 Chainz, Travis Scott en Kanye West die allemaal een aandeel hebben op een van de tracks.

Eigenlijk zou het nieuwe werk van de Canadees al in februari verschijnen, maar hij stelde de release meerdere keren uit. Dat Drake sowieso niet bang is om datums te verzetten, bewees hij aan het begin van dit jaar al toen hij meerdere optredens in de Ziggo Dome op het laatste moment verplaatste. Op maandag 27 en dinsdag 28 maart haalt Drake die concerten in. Tickets voor beide shows zijn helemaal uitverkocht.

Foto: Luuk Denekamp

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 34 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 34 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Arcade ...
In memoriam: afscheid van Chris Cornell (1964-2017)
5 jaar geleden
SOUNDGARDEN

In memoriam: afscheid van Chris Cornell (1964-2017)

De stem van Chris Cornell bewijst in de filmpjes nog steeds waarom hij tot de beste rockzangers van onze moderne ...
Tool staat op in Ziggo Dome
concert
tool

Tool staat op in Ziggo Dome

‘I’m 58 and I’m standing up!’ Veel zegt Maynard James Keenan donderdagavond niet, in de uitverkochte Ziggo Dome. Zo zijn ...

Drake zet nieuw ‘album’ online (nieuws) | OOR