nieuws

Medicijnen en drugs in lichaam Taylor Hawkins

Twee dagen na het overlijden van Foo Fighters-drummer Taylor Hawkins is er nog geen officiële doodsoorzaak vastgesteld. Wel maakte het Openbaar Ministerie in Columbia zondag bekend dat er sporen van drugs en medicijnen werden gevonden in het lichaam van de drummer.

Onderzoekers vonden onder andere sporen van antidepressiva, medicijnen tegen slaap- en angstproblemen, opiaten en cannabis. Het is nog onduidelijk of de combinatie van deze middelen de drummer ook fataal werd.

De hulpdiensten in Bogotá, waar de Foo Fighters die avond zouden spelen, kregen vrijdag een melding over een hotelgast die klaagde over pijn op zijn borst. Toen ze aankwamen, probeerden ze Hawkins tevergeefs te reanimeren.

Zaterdagavond speelden meerdere muzikanten een eerbetoon aan Hawkins. Zo droeg Coldplay zijn nummer Everglow op tijdens een concert in Mexico en deed Liam Gallagher hetzelfde met de Oasis-klassieker Live Forever in Royal Albert Hall.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic
festival

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic

Voor festivalbezoekers die gelukszoekers zijn viel er zaterdag wel heel veel te halen op TW Classic. Wat kan een dagje ...
George Kooymans: 'Jullie zijn nog niet van me af'
interview
golden earring

George Kooymans: ‘Jullie zijn nog niet van me af’

‘Met George!’, klinkt het monter, aan de andere kant van de lijn. Slechts eenmaal ging de telefoon over en de ...
Wilco speelt lachend de tent leeg op Down The Rabbit Hole
Down The Rabbit Hole
wilco

Wilco speelt lachend de tent leeg op Down The Rabbit Hole

Waar is het feestje? Niet hier! Niet bij Wilco. Voor aanvang van het grootse en gretig gewilde nachtprogramma, doet Wilco ...

Medicijnen en drugs in lichaam Taylor Hawkins (nieuws) | OOR