nieuws

Editors twee keer naar TivoliVredenburg

Buitenkansje voor fans van Editors: Tom Smith en zijn band staan twee keer in de relatief intieme Grote Zaal van TivoliVredenburg in Utrecht. Op 3 en 4 december is Editors te zien in TivoliVredenburg.

Voor deze concerten wordt een deel van de tickets fysiek verkocht. De online ticketverkoop voor beide concerten start aanstaande zaterdag 1 september om 10:00 uur via Ticketmaster. Later die dag om 14:00 uur gaan de fysieke tickets in de verkoop via de kassa van TivoliVredenburg. Per persoon geldt er een maximum van 2 tickets, die overigens €49,- per stuk (excl. servicekosten) kosten.

Editors bracht dit jaar zesde album Violence uit, met daarop o.a. de singles Magazine en Cold. Afgelopen juni stond de band op Pinkpop en eerdere shows in de Ziggo Dome, AFAS Live en op Lowlands en Best Kept Secret waren ook al een succes.

Foto: Luuk Denekamp

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van februari
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van februari

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
'Get Lucky': hoe de robots menselijke trekjes kregen
achtergrond

‘Get Lucky’: hoe de robots menselijke trekjes kregen

Dat Daft Punk nog eens dé hit van het nieuwe millennium zou maken, stond al in de sterren geschreven. En ...
Voor slechts 2,95 euro lees je alles van OOR digitaal!
abo-actie

Voor slechts 2,95 euro lees je alles van OOR digitaal!

Neem nu een abonnement op OOR.NL Premium en krijg de eerste maand gratis! Daarna betaal je €2,95 per maand (maandelijks ...

Editors twee keer naar TivoliVredenburg (nieuws) | OOR