nieuws

Eels, Courtney Barnett en meer naar Once In A Blue Moon

Onder meer Eels (foto) en Courtney Barnett komen naar de tweede editie van het Once In A Blue Moon festival in het Amsterdamse Bos. Na een succesvolle, uitverkochte eerste editie vorig jaar, vindt het festival dat zich met name richt op Americana, country, folk, blues en rootsrock dit jaar plaats op 24 augustus.

Ook Gregory Alan Isakov, John Moreland, Tyler Childers, Michelle David & The Gospel Sessions, Israel Nash, The Grand East, Eriksson Delcroix en Blank Range zijn bevestigd voor het festival. De line-up is nog niet compleet, op korte termijn zullen meer namen aangekondigd worden. In totaal treden er circa 20 acts op, verdeeld over drie podia binnen ‘een comfortabel opgezet festivalterrein in een bosrijke omgeving’, aldus het persbericht.

De kaartverkoop voor Once In A Blue Moon start aanstaande zaterdag 2 februari om 10:00 uur. Een ticket kost €69,-. Meer informatie vind je op de website van het festival.

Foto: Jelmer de Haas

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Erykah Badu breekt uit haar bubbel in 013
concert
Erykah Badu

Erykah Badu breekt uit haar bubbel in 013

22. Een angeliek getal in de spirituele wereld, een symbool voor gidsing en doelmatigheid. Ook is 22 de huidige leeftijd ...
This Is Not A Safe Place
album
Ride

This Is Not A Safe Place

Even de oude succesnummers oppoetsen, rondje om de wereld, cashen en weer terug naar moeder de vrouw. Zo ging het ...
Black Midi
Club OOR
Black Midi

Black Midi

Lees alle inter­views, achter­grond­verhalen, recensies, columns en agenda­tips van OOR nu ook op OOR.NL. Exclusief voor abonnees. ABONNEE EN WIL ...

Eels, Courtney Barnett en meer naar Once In A Blue Moon (nieuws) | OOR