nieuws
Pop

Eerbetoon aan Queen in Paleistuin Soestdijk

Een nieuw concert in de tuin van Paleis Soestdijk. In de reeks zomeravondconcerten Royal Park Live werden eerder Damien Rice, Bløf en Counting Crows aangekondigd. Nu is bekend dat er op vrijdag 8 juli in de paleistuin een eerbetoon wordt gebracht aan Queen en frontman Freddie Mercury. Voor het concert wordt de band The Music of Queen, met de Amerikaanse zanger Joseph Clark ingevlogen naar Nederland.

Dit jaar zou Freddie Mercury 70 jaar zijn geworden. Bovendien is het 25 jaar geleden dat de zanger overleed en stond Queen 30 jaar geleden voor het laatst in ons land. The Music Of Queen met Joseph Clark wordt internationaal geprezen vanwege de stem van de zanger die een grote gelijkenis heeft met die van Mercury. In 2011 stond de band nog in het Gelredome. Verwacht in Soestijk een avond vol hits als Don’t Stop Me Now, Somebody To Love, We Are The Champions, Radio Ga Ga, I Want To Break Free en Bohemian Rhapsody.

Tickets voor het optreden op 8 juli gaan morgen (dinsdag 26 april) om 10:00 uur in de voorverkoop. Staan plaatsen kosten €29,50, zitplaatsen €32,50. De concerten van Damien Rice en Bløf zijn inmiddels uitverkocht. Voor de show van de Counting Crows zijn nog zitplaatsen te koop. Voor meer informatie en tickets kijk je hier.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Een fijn uurtje jaknikken met Bruce en Obama
podcast

Een fijn uurtje jaknikken met Bruce en Obama

Bruce Springsteen en Barack Obama bewijzen andermaal fantastische vertellers te zijn in hun Spotify-podcast Renegades: Born in the USA ...
When You See Yourself
album
Kings Of Leon

When You See Yourself

‘Even geleden’. De eerste regel van Sex On Fire, de grootste hit van Kings Of Leon, is een van de ...
Neil Young: elk album uit zijn wonderjaren ('68-'78) besproken
achtergrond

Neil Young: elk album uit zijn wonderjaren (’68-’78) besproken

Op 5 maart verschijnt het monumentale Neil Young Archives – Vol. II (1972-1976). Een mooie aanleiding voor een terugblik op ...

Eerbetoon aan Queen in Paleistuin Soestdijk (nieuws) | OOR