nieuws

Eerste namen voor Dauwpop 2018

Dauwpop, het leukste festival van Oost Nederland, heeft de eerste namen voor volgend jaar bekendgemaakt. Op het affiche staan o.a. Kensington, Triggerfinger (foto), Dotan en Lil Kleine. Het festival zal op 26 mei voor de 24ste keer plaatsvinden. Early Bird tickets zijn tot 1 december te koop en kosten €49,-. Na 1 december betaal je drie euro’s meer om een kaartje te bemachtigen.

De rest van het lijstje wordt opgevuld door: Boef, Paul Elstak, Tusky, Bökkers, YUNGBLUD, Jebroer, Graveyard, CUT_, The Galaxy, Death Alley en Lady Bee & Bizzey. Met die eerste paar namen zet Dauwpop al vroeg een veelzijdig programma neer in Hellendoorn, met voor iedere bezoeker wat wils. En het mooiste is, meer namen volgen snel!

Dauwpop begon in 1995 als een festival dat traditioneel op Hemelvaartsdag gehouden werd. Maar sinds vorig jaar wijkt de organisatie hiervan af, vooral omdat Hemelvaartsdag vroeg viel vorig jaar. Zo ook dit jaar. Met Hemelvaartsdag op 10 mei zou het festival erg kort na Bevrijdingsdag plaatsvinden en dat zou zomaar een beetje teveel van het goede kunnen zijn.

Dauwpop-headliner Kensington staat deze hele week in het Ziggo Dome. OOR zag gisteren het eerste concert in de serie van vijf. Hoe dat was lees je hier!

Meer informatie over Dauwpop en de kaartverkoop vind je natuurlijk de op de website van het festival.

Foto: Paul Barendregt

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

<span class="club">Club</span> <span class="oor">OOR</span> was op Pinkpop
nieuws

Club OOR was op Pinkpop

OOR was op Pinkpop! We waren er met een eigen Club OOR-stand, waar verschillende artiesten langskwamen om een krabbel uit te ...
Pinkpop dag 2: tekens van boven
concert
Foo Fighters

Pinkpop dag 2: tekens van boven

De 49ste editie van Pinkpop vindt dit weekend weer plaats in Landgraaf en OOR is alle drie de dagen van ...
Pinkpop dag 3: van de roze hoed en de zwarte rand
concert

Pinkpop dag 3: van de roze hoed en de zwarte rand

De 49ste editie van Pinkpop vond dit weekend weer plaats in Landgraaf en OOR was alle drie de dagen van ...

Eerste namen voor Dauwpop 2018 (nieuws) | OOR