nieuws

Eerste namen voor Dauwpop 2018

Dauwpop, het leukste festival van Oost Nederland, heeft de eerste namen voor volgend jaar bekendgemaakt. Op het affiche staan o.a. Kensington, Triggerfinger (foto), Dotan en Lil Kleine. Het festival zal op 26 mei voor de 24ste keer plaatsvinden. Early Bird tickets zijn tot 1 december te koop en kosten €49,-. Na 1 december betaal je drie euro’s meer om een kaartje te bemachtigen.

De rest van het lijstje wordt opgevuld door: Boef, Paul Elstak, Tusky, Bökkers, YUNGBLUD, Jebroer, Graveyard, CUT_, The Galaxy, Death Alley en Lady Bee & Bizzey. Met die eerste paar namen zet Dauwpop al vroeg een veelzijdig programma neer in Hellendoorn, met voor iedere bezoeker wat wils. En het mooiste is, meer namen volgen snel!

Dauwpop begon in 1995 als een festival dat traditioneel op Hemelvaartsdag gehouden werd. Maar sinds vorig jaar wijkt de organisatie hiervan af, vooral omdat Hemelvaartsdag vroeg viel vorig jaar. Zo ook dit jaar. Met Hemelvaartsdag op 10 mei zou het festival erg kort na Bevrijdingsdag plaatsvinden en dat zou zomaar een beetje teveel van het goede kunnen zijn.

Dauwpop-headliner Kensington staat deze hele week in het Ziggo Dome. OOR zag gisteren het eerste concert in de serie van vijf. Hoe dat was lees je hier!

Meer informatie over Dauwpop en de kaartverkoop vind je natuurlijk de op de website van het festival.

Foto: Paul Barendregt

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Driemaal Melkweg
nieuws
Anathema

Driemaal Melkweg

Buiten hangt de herfst alweer in de lucht, binnen is het behaaglijk. Ook in de Melkweg, zo weten we uit ...
True Meanings
album
Paul Weller

True Meanings

Paul Weller houdt er de vaart in. Vorig jaar bracht hij A Kind Revolution uit, nu ligt er met True ...
OOR Tipt: Left Of The Dial
achtergrond
SONS

OOR Tipt: Left Of The Dial

Left Of The Dial is de laatste aanwinst binnen de Nederlandse verzameling van showcasefestivals. Het Rotterdamse evenement biedt een spannende ...

Eerste namen voor Dauwpop 2018 (nieuws) | OOR