nieuws

Eerste namen voor Dauwpop 2018

Dauwpop, het leukste festival van Oost Nederland, heeft de eerste namen voor volgend jaar bekendgemaakt. Op het affiche staan o.a. Kensington, Triggerfinger (foto), Dotan en Lil Kleine. Het festival zal op 26 mei voor de 24ste keer plaatsvinden. Early Bird tickets zijn tot 1 december te koop en kosten €49,-. Na 1 december betaal je drie euro’s meer om een kaartje te bemachtigen.

De rest van het lijstje wordt opgevuld door: Boef, Paul Elstak, Tusky, Bökkers, YUNGBLUD, Jebroer, Graveyard, CUT_, The Galaxy, Death Alley en Lady Bee & Bizzey. Met die eerste paar namen zet Dauwpop al vroeg een veelzijdig programma neer in Hellendoorn, met voor iedere bezoeker wat wils. En het mooiste is, meer namen volgen snel!

Dauwpop begon in 1995 als een festival dat traditioneel op Hemelvaartsdag gehouden werd. Maar sinds vorig jaar wijkt de organisatie hiervan af, vooral omdat Hemelvaartsdag vroeg viel vorig jaar. Zo ook dit jaar. Met Hemelvaartsdag op 10 mei zou het festival erg kort na Bevrijdingsdag plaatsvinden en dat zou zomaar een beetje teveel van het goede kunnen zijn.

Dauwpop-headliner Kensington staat deze hele week in het Ziggo Dome. OOR zag gisteren het eerste concert in de serie van vijf. Hoe dat was lees je hier!

Meer informatie over Dauwpop en de kaartverkoop vind je natuurlijk de op de website van het festival.

Foto: Paul Barendregt

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!
abo-actie

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34,-) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit. We ...
The Cure geeft update over nieuw album
nieuws
The Cure

The Cure geeft update over nieuw album

Het gaat er echt van komen: een nieuw album van The Cure. Frontman Robert Smith vertelt in een interview dat ...
Editors, Thom Yorke, Vampire Weekend en meer naar Down The Rabbit Hole
nieuws

Editors, Thom Yorke, Vampire Weekend en meer naar Down The Rabbit Hole

Down The Rabbit Hole heeft de eersten namen voor de zesde editie bekendgemaakt. Onder meer Editors (foto), Thom Yorke Tomorrow’s ...

Eerste namen voor Dauwpop 2018 (nieuws) | OOR