nieuws

Eerste namen voor jubileumeditie Woo Hah!

J. Cole (foto), Joey Bada$$, Lil Pump en Sevn Alias behoren bij de eerste bevestigingen voor de lustrumeditie van hiphopfestival Woo Hah! Voor de vijfde editie verhuist het festival vanuit Tilburg naar de bijgelegen Beekse Bergen in Hilvarenbeek voor een 3-daags festival. Woo Hah! vindt plaats van 13 tot en met 15 juli.

Ook 6Lack, Blackbear, Goldlink, Ski Mask The Slump God, J Hus, Belly, Mist, Bokoesam, Leafs, Jacin Trill en Ares komen naar het hiphopfestival. Woo Hah! begon in 2014 als kleinschalig festival voor 4.000 bezoekers en groeide in korte tijd uit tot een tweedaags hiphopspektakel waar vorig jaar 30.000 bezoekers op af kwamen. Door een verhuizing naar het tegen Tilburg aan gelegen Beekse Bergen-terrein, waar onder meer ook Best Kept Secret plaatsvindt, in gang te zetten kan het festival de komende jaren al haar wensen realiseren.

Kaartverkoop start volgende week vrijdag 8 december om 10:00 via de website van het festival. Een ticket voor alledrie de dagen kost €135,- inclusief camping en €99,- zonder camping. Dagkaarten kosten €59,-. Alle prijzen zijn exclusief servicekosten.

Foto: Ben Houdijk

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

<span class="club">Club</span> <span class="oor">OOR</span> was op Pinkpop
nieuws

Club OOR was op Pinkpop

OOR was op Pinkpop! We waren er met een eigen Club OOR-stand, waar verschillende artiesten langskwamen om een krabbel uit te ...
Pinkpop dag 2: tekens van boven
concert
Foo Fighters

Pinkpop dag 2: tekens van boven

De 49ste editie van Pinkpop vindt dit weekend weer plaats in Landgraaf en OOR is alle drie de dagen van ...
Pinkpop dag 3: van de roze hoed en de zwarte rand
concert

Pinkpop dag 3: van de roze hoed en de zwarte rand

De 49ste editie van Pinkpop vond dit weekend weer plaats in Landgraaf en OOR was alle drie de dagen van ...

Eerste namen voor jubileumeditie Woo Hah! (nieuws) | OOR