nieuws

Eerste namen voor jubileumeditie Woo Hah!

J. Cole (foto), Joey Bada$$, Lil Pump en Sevn Alias behoren bij de eerste bevestigingen voor de lustrumeditie van hiphopfestival Woo Hah! Voor de vijfde editie verhuist het festival vanuit Tilburg naar de bijgelegen Beekse Bergen in Hilvarenbeek voor een 3-daags festival. Woo Hah! vindt plaats van 13 tot en met 15 juli.

Ook 6Lack, Blackbear, Goldlink, Ski Mask The Slump God, J Hus, Belly, Mist, Bokoesam, Leafs, Jacin Trill en Ares komen naar het hiphopfestival. Woo Hah! begon in 2014 als kleinschalig festival voor 4.000 bezoekers en groeide in korte tijd uit tot een tweedaags hiphopspektakel waar vorig jaar 30.000 bezoekers op af kwamen. Door een verhuizing naar het tegen Tilburg aan gelegen Beekse Bergen-terrein, waar onder meer ook Best Kept Secret plaatsvindt, in gang te zetten kan het festival de komende jaren al haar wensen realiseren.

Kaartverkoop start volgende week vrijdag 8 december om 10:00 via de website van het festival. Een ticket voor alledrie de dagen kost €135,- inclusief camping en €99,- zonder camping. Dagkaarten kosten €59,-. Alle prijzen zijn exclusief servicekosten.

Foto: Ben Houdijk

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Driemaal Melkweg
nieuws
Anathema

Driemaal Melkweg

Buiten hangt de herfst alweer in de lucht, binnen is het behaaglijk. Ook in de Melkweg, zo weten we uit ...
True Meanings
album
Paul Weller

True Meanings

Paul Weller houdt er de vaart in. Vorig jaar bracht hij A Kind Revolution uit, nu ligt er met True ...
OOR Tipt: Left Of The Dial
achtergrond
SONS

OOR Tipt: Left Of The Dial

Left Of The Dial is de laatste aanwinst binnen de Nederlandse verzameling van showcasefestivals. Het Rotterdamse evenement biedt een spannende ...

Eerste namen voor jubileumeditie Woo Hah! (nieuws) | OOR