nieuws

Eerste namen Misty Fields: Together Pangea, Claw Boys Claw en veel meer!

Misty Fields heeft de eerste namen van de komende editie bekendgemaakt. Onder meer Together Pangea (foto), Claw Boys Claw, Charlie Parr en Sports Team komen in de nazomer naar Asten-Heusden voor het festival. Misty Fields vindt van 6 tot en met 8 september plaats in het Brabantse dorp.

Naast bovenstaande namen zijn ook Rizan Said, Sons, Frankie & The Witch Fingers, Gold Star, Slift, Real Derek en Steph Grace aangekondigd voor het ontdekkingsfestival. In het verleden hebben de boekers van het festival bewezen een neusje voor aanstormend talent te hebben, getuige de eerdere optredens van acts als YAK, Snail mail, The Black Box Revelation en METZ. Dus zelfs als het gros van de line-up je nu nog niks zegt, kan er zomaar iets moois tussen zitten.

Een weekendticket voor Misty Fields kost €42,50, voor dagtickets varieert de prijs tussen €5,- (voor de zondag) en €30,- voor de zaterdag. Daar komen wel nog kosten voor de camping bij. Meer informatie vind je op de website van het festival.

Foto: Derek Perlman

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Muse zit vast in z’n eigen spelletje, blijkt in Ziggo Dome
concert

Muse zit vast in z’n eigen spelletje, blijkt in Ziggo Dome

De reguliere ‘stadionshow’ van Muse in het Nijmeegse Goffertpark is nog geen drie maanden geleden, maar voor Nederland heeft de ...
Daniel Johnston (1961-2019): als een bang kind in het donker
nieuws

Daniel Johnston (1961-2019): als een bang kind in het donker

Daniel Johnston, held van vele beautiful freaks in de popmuziek, is overleden aan een hartaanval. Dat nieuws bracht de lokale krant ...
Ayreon in 013: kasteelheer Lucassen verbindt werelden
concert

Ayreon in 013: kasteelheer Lucassen verbindt werelden

Zijn glimlach aan het eind van de avond had niet breder kunnen zijn. Het was er een van grote tevredenheid ...

Eerste namen Misty Fields: Together Pangea, Claw Boys Claw en veel meer! (nieuws) | OOR