nieuws

Eerste namen voor terugkerend Fortarock 2018

Na een jaartje afwezigheid is Fortarock terug. Het Nijmeegse metalfestival vindt volgend jaar plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni. Nu al zijn de eerste twee namen bekend gemaakt: Parkway Drive (foto) en Nightwish. Meer namen volgens binnenkort.

Dit jaar ging het festival niet door: ‘Door toenemende concurrentie, in binnen-, maar vooral het buitenland en de immer stijgende bandgages is het de laatste jaren steeds moeilijker gebleken om een goed en degelijk programma samen te stellen’, stelde de organisatie in een persbericht. Voor volgend jaar  hoeft de metalliefhebber zich echter geen zorgen te maken: ‘Dit is nog maar het begin, er zit nog veel meer moois in het FortaRock vat voor komend jaar’, aldus het Facebook-bericht van vandaag.

Fortarock is volgend jaar dus twee dagen. Wil je er zeker bij zijn? Aanstaande vrijdag 15 september gaan de early bird-tickets in de verkoop. Voor €79,- ben je er twee dagen bij! De normale prijs voor een ticket is €89,-. Dagkaarten gaan later in de voorverkoop. Meer informatie vind je hier.

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

nieuws

Word lid van Club OOR en kies je welkomstgeschenk!

Als je nu een abonnement neemt op OOR, word je niet alleen automatisch lid van Club OOR - waarmee je jaarlijks ...
concert
Prophets Of Rage

Prophets Of Rage: voor al uw feesten en partijen

Wie vandaag de dag om zich heen kijkt, ziet waarschijnlijk genoeg om boos over te worden. Sterker nog, bijna iedereen ...
nieuws
Nick Cave

Nick Cave eerste bevestiging Rock Werchter 2018

Nick Cave & The Bad Seeds zijn de eerste bevestiging voor Rock Werchter 2018. Het Vlaamse festival vindt volgend jaar ...