nieuws

Eerste namen voor terugkerend Fortarock 2018

Na een jaartje afwezigheid is Fortarock terug. Het Nijmeegse metalfestival vindt volgend jaar plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni. Nu al zijn de eerste twee namen bekend gemaakt: Parkway Drive (foto) en Nightwish. Meer namen volgens binnenkort.

Dit jaar ging het festival niet door: ‘Door toenemende concurrentie, in binnen-, maar vooral het buitenland en de immer stijgende bandgages is het de laatste jaren steeds moeilijker gebleken om een goed en degelijk programma samen te stellen’, stelde de organisatie in een persbericht. Voor volgend jaar  hoeft de metalliefhebber zich echter geen zorgen te maken: ‘Dit is nog maar het begin, er zit nog veel meer moois in het FortaRock vat voor komend jaar’, aldus het Facebook-bericht van vandaag.

Fortarock is volgend jaar dus twee dagen. Wil je er zeker bij zijn? Aanstaande vrijdag 15 september gaan de early bird-tickets in de verkoop. Voor €79,- ben je er twee dagen bij! De normale prijs voor een ticket is €89,-. Dagkaarten gaan later in de voorverkoop. Meer informatie vind je hier.

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Roskilde: Eminem breekt alles records
concert
Eminem

Roskilde: Eminem breekt alles records

Het festivalgeweld is in alle hevigheid dwars door Europa losgebarsten, en OOR’s Tom Engelshoven komt er natuurlijk niet onderuit om ...
Our Country - Americana Act II
album
Ray Davies

Our Country – Americana Act II

The Kinks komen binnenkort weer bij elkaar, wat ongetwijfeld flink de aandacht zal trekken. Maar eerst heeft Sir Ray Davies ...
Rapgod Eminem kan rockgoden aan
concert
Eminem

Rapgod Eminem kan rockgoden aan

Zo groot is hiphop dus geworden. Al jaren dominant in de hitlijsten en nu klaar voor massale concerten. Jay Z ...

Eerste namen voor terugkerend Fortarock 2018 (nieuws) | OOR