nieuws

Eerste namen voor Vestrock 2018

Van 1 tot en met 3 juni vindt in Hulst de negende editie van Vestrock plaats. Vandaag maakt de organisatie de eerste namen bekend. Onder meer MY BABY (foto), Johan, Blaudzun, Millionaire en WHITE staan op het boutique festival in de stadsgracht van de Zeeuwse plaats.

Ook bevestigd voor Vestrock: Rowwen Heze, Michelle David & The Gospel Sessions, Equal Idiots, Goe Vur In Den Otto, Black Foxxes, Lydmor, Powder For Pigeons, Big Bat en Curt. De komende tijd komen er natuurlijk nog veel meer namen bij!

Vestrock speelt zich zoals altijd af op het eiland in de stadsgracht van het prachtige, pittoreske Hulst dat omringd is door middeleeuwse stadswallen. Door die ligging heeft Vestrock altijd het intieme, gezellige karakter weten te behouden en daarom komen wij van OOR er al jaren met veel plezier. Naast het reguliere programma op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni, is het op de zondag traditiegetrouw tijd voor Vestrock Junior. Ook daar worden snel de eerste namen voor bekendgemaakt.

De early bird-prijzen voor het festival bedragen tot zondag 18 februari € 35,- voor vrijdag 1 juni, € 40,- voor zaterdag 2 juni.  Liever een combiticket voor vrijdag en zaterdag? Deze zijn verkrijgbaar voor € 55,-. Campingtickets zijn (alleen online) beschikbaar voor € 15,-. Een early Bird ticket voor Vestrock Junior kost € 20,-. Meer informatie vind je natuurlijk op Vestrock.nl.

Foto: Paul Barendregt

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Muse zit vast in z’n eigen spelletje, blijkt in Ziggo Dome
concert

Muse zit vast in z’n eigen spelletje, blijkt in Ziggo Dome

De reguliere ‘stadionshow’ van Muse in het Nijmeegse Goffertpark is nog geen drie maanden geleden, maar voor Nederland heeft de ...
Daniel Johnston (1961-2019): als een bang kind in het donker
nieuws

Daniel Johnston (1961-2019): als een bang kind in het donker

Daniel Johnston, held van vele beautiful freaks in de popmuziek, is overleden aan een hartaanval. Dat nieuws bracht de lokale krant ...
Ayreon in 013: kasteelheer Lucassen verbindt werelden
concert

Ayreon in 013: kasteelheer Lucassen verbindt werelden

Zijn glimlach aan het eind van de avond had niet breder kunnen zijn. Het was er een van grote tevredenheid ...

Eerste namen voor Vestrock 2018 (nieuws) | OOR