nieuws

Eerste namen voor Vestrock 2018

Van 1 tot en met 3 juni vindt in Hulst de negende editie van Vestrock plaats. Vandaag maakt de organisatie de eerste namen bekend. Onder meer MY BABY (foto), Johan, Blaudzun, Millionaire en WHITE staan op het boutique festival in de stadsgracht van de Zeeuwse plaats.

Ook bevestigd voor Vestrock: Rowwen Heze, Michelle David & The Gospel Sessions, Equal Idiots, Goe Vur In Den Otto, Black Foxxes, Lydmor, Powder For Pigeons, Big Bat en Curt. De komende tijd komen er natuurlijk nog veel meer namen bij!

Vestrock speelt zich zoals altijd af op het eiland in de stadsgracht van het prachtige, pittoreske Hulst dat omringd is door middeleeuwse stadswallen. Door die ligging heeft Vestrock altijd het intieme, gezellige karakter weten te behouden en daarom komen wij van OOR er al jaren met veel plezier. Naast het reguliere programma op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni, is het op de zondag traditiegetrouw tijd voor Vestrock Junior. Ook daar worden snel de eerste namen voor bekendgemaakt.

De early bird-prijzen voor het festival bedragen tot zondag 18 februari € 35,- voor vrijdag 1 juni, € 40,- voor zaterdag 2 juni.  Liever een combiticket voor vrijdag en zaterdag? Deze zijn verkrijgbaar voor € 55,-. Campingtickets zijn (alleen online) beschikbaar voor € 15,-. Een early Bird ticket voor Vestrock Junior kost € 20,-. Meer informatie vind je natuurlijk op Vestrock.nl.

Foto: Paul Barendregt

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld
concert

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld

Van de 39ste editie van het driedaagse Bospop blijkt met name de afsluitende zondag populair, die dus vlotjes uitverkoopt, niet ...
North Sea Jazz dag 3: Kamasi Washington, Gladys Knight, Janelle Monáe
concert
Janelle Monáe

North Sea Jazz dag 3: Kamasi Washington, Gladys Knight, Janelle Monáe

North Sea Jazz dag 3, op papier een dag vol bewezen klappers. Kamasi Washington: altijd machtig. Janelle Monáe: altijd een ...
WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar
concert

WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar

Wat doe je als je zelf eigenlijk te oud bent voor een festival, en zoonlief te jong? Dan ga je ...

Eerste namen voor Vestrock 2018 (nieuws) | OOR