nieuws

Eerste namen Ik Zie U Graag 2018

Mezz in Breda heeft de eerste zes namen voor Ik Zie U Graag 2018 gepresenteerd. Voor de tiende editie van hét Belgische festival van Nederland – volgend jaar op 6 en 7 april – zijn Hydrogen Sea (foto), King Dalton, Tin Fingers, Sun Gods, dirk. en The Very Very Danger gestrikt. Er zijn een beperkt aantal early bird-tickets beschikbaar voor €32,50.

Voor Hydrogen Sea’s Automata is het de eerste Nederlandse show. Het duo Hydrogen Sea stapt af van de digitale elektronica en verdiept zich in het analoge. Ze reconstrueren een digitaal geluid, maar dan met hun analoge instrumenten. Ze breiden voor deze gelegenheid hun klankenpalet uit met onder andere violiste Patricia Vanneste (Balthazar) en Joris Caluwaerts (STUFF) op keys.

Tijdens Ik Zie U Graag kun je beginnende en opkomende acts ontdekken en ook bekendere namen uit de Belgische muziekscene zien. Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt. Voor meer informatie en tickets check je de website van het festival. Losse dagkaarten kosten €24,50.

Foto: Sanne DeWilde

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Driemaal Melkweg
nieuws
Anathema

Driemaal Melkweg

Buiten hangt de herfst alweer in de lucht, binnen is het behaaglijk. Ook in de Melkweg, zo weten we uit ...
True Meanings
album
Paul Weller

True Meanings

Paul Weller houdt er de vaart in. Vorig jaar bracht hij A Kind Revolution uit, nu ligt er met True ...
OOR Tipt: Left Of The Dial
achtergrond
SONS

OOR Tipt: Left Of The Dial

Left Of The Dial is de laatste aanwinst binnen de Nederlandse verzameling van showcasefestivals. Het Rotterdamse evenement biedt een spannende ...

Eerste namen Ik Zie U Graag 2018 (nieuws) | OOR