nieuws

Eerste namen Ik Zie U Graag 2018

Mezz in Breda heeft de eerste zes namen voor Ik Zie U Graag 2018 gepresenteerd. Voor de tiende editie van hét Belgische festival van Nederland – volgend jaar op 6 en 7 april – zijn Hydrogen Sea (foto), King Dalton, Tin Fingers, Sun Gods, dirk. en The Very Very Danger gestrikt. Er zijn een beperkt aantal early bird-tickets beschikbaar voor €32,50.

Voor Hydrogen Sea’s Automata is het de eerste Nederlandse show. Het duo Hydrogen Sea stapt af van de digitale elektronica en verdiept zich in het analoge. Ze reconstrueren een digitaal geluid, maar dan met hun analoge instrumenten. Ze breiden voor deze gelegenheid hun klankenpalet uit met onder andere violiste Patricia Vanneste (Balthazar) en Joris Caluwaerts (STUFF) op keys.

Tijdens Ik Zie U Graag kun je beginnende en opkomende acts ontdekken en ook bekendere namen uit de Belgische muziekscene zien. Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt. Voor meer informatie en tickets check je de website van het festival. Losse dagkaarten kosten €24,50.

Foto: Sanne DeWilde

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

<span class="club">Club</span> <span class="oor">OOR</span> was op Pinkpop
nieuws

Club OOR was op Pinkpop

OOR was op Pinkpop! We waren er met een eigen Club OOR-stand, waar verschillende artiesten langskwamen om een krabbel uit te ...
Pinkpop dag 2: tekens van boven
concert
Foo Fighters

Pinkpop dag 2: tekens van boven

De 49ste editie van Pinkpop vindt dit weekend weer plaats in Landgraaf en OOR is alle drie de dagen van ...
Pinkpop dag 3: van de roze hoed en de zwarte rand
concert

Pinkpop dag 3: van de roze hoed en de zwarte rand

De 49ste editie van Pinkpop vond dit weekend weer plaats in Landgraaf en OOR was alle drie de dagen van ...

Eerste namen Ik Zie U Graag 2018 (nieuws) | OOR