nieuws

Eerste namen voor Motel Mozaique 2015

De organisatie van Motel Mozaique heeft de komst van onder andere Ibeyi (foto), Adult Jazz en Sea Change aangekondigd. De voorverkoop van het kunstenfestival begint morgen.

De Franse tweelingzusjes van Ibeyi hebben hun muzikale talent niet van een vreemde: hun vader was Anga Díaz, die jarenlang deel uitmaakte van de Buena Vista Social Club. In 2015 verschijnt het debuut van het duo, dat geproduceerd wordt door XL-Recordings platenbaas Richard Russell. De Engelsman werkte al eerder aan albums van grootheden als Damon Albarn en Bobby Womack.

Adult Jazz voegt vleugjes experimentele jazz toe aan hun indiepop, terwijl de Scandinavische sound van het Noorse Sea Change herinneringen oproept aan artiesten als Lykke Li en Robyn.

Ook Virginia Wing en The Mysterons staan in het eerste rijtje met namen. Motel Mozaique vindt op 10 en 11 april plaats op verschillende locaties in de binnenstad van Rotterdam. Naast muzikale acts biedt het festival ook de ruimte voor theatermakers, dansgezelschappen en beeldend kunstenaars.

Op de afgelopen editie van Motel Mozaique traden onder andere Kurt Vile, Temples, George Ezra en Moss op.

De voorverkoop van Motel Mozaique begint morgenochtend op de site van het festival. Aanvankelijk worden er tickets voor early bird-prijzen verkocht (€ 32,50 voor een dagkaart en € 60 voor een passe-partout). In een later stadium gaan die prijzen met vijf euro omhoog.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Altin Gün: Turks erfgoed voor een nieuwe generatie
interview

Altin Gün: Turks erfgoed voor een nieuwe generatie

Op hun nieuwe plaat Yol slaat het Amsterdams-Turkse collectief onmiskenbaar nieuwe paden in. In gesprek met de kopstukken van een ...
Recensie: 'Carnage' haalt het beste in Cave naar boven
track by track

Recensie: ‘Carnage’ haalt het beste in Cave naar boven

Carnage (Bloedbad) borduurt in zekere zin verder op het muzikale procedé achter Ghosteen. Tegelijkertijd zijn de nummers veel rustelozer ...
Voor slechts 2,95 euro lees je alles van OOR digitaal!
abo-actie

Voor slechts 2,95 euro lees je alles van OOR digitaal!

Neem nu een abonnement op OOR.NL Premium en krijg de eerste maand gratis! Daarna betaal je €2,95 per maand (maandelijks ...

Eerste namen voor Motel Mozaique 2015 (nieuws) | OOR