nieuws

Elvis Costello, Counting Crows e.a. naar Bospop

Zes nieuwe namen deze ochtend voor Bospop. Elvis Costello & The Imposters (foto), Counting Crows, DeWolff, The Howlin’, Midas en The BossHoss komen naar het festival in Weert. Bospop vindt dit jaar plaats op vrijdag 9 en zaterdag 10 juli, op het Evenemententerrein A2. 

Eerder werden onder meer Santana, Selah Sue, Seal, Kensington, The Cranberries, Roxette, Nena, K’c Choice, Maria Mena en Flogging Molly al aangekondigd.

Een combiticket voor Bospop kost €100,-. Dagkaarten kosten €65,-. Nieuw dit jaar is de jongerenkorting. Bezoekers jonger dan 16 jaar betalen € 40 voor een dagkaart en € 70 voor een weekendkaart. Ook is er dit jaar een groepskorting. Bij een bestelling van tien kaarten ontvang je een elfde kaartje gratis. Op de website van het festival staat alle informatie over het festival, de artiesten en de kampeermogelijkheden.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 34 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 34 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Arcade ...
OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment
Elftal

OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment

Elke maand selecteren we de beste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen volgens de redactie. Dit is ...
Coldplay bezorgt zelfs de grootste cynici een glimlach
concert
Coldplay

Coldplay bezorgt zelfs de grootste cynici een glimlach

Tijdens hun Music Of The Spheres-wereldtour doet Coldplay dit jaar Nederland niet aan. De fans in de Benelux worden dit ...

Elvis Costello, Counting Crows e.a. naar Bospop (nieuws) | OOR