nieuws

Eminem op 12 juli naar het Goffertpark

Eminem komt naar Nederland! The Real Slim Shady staat op donderdag 12 juli in het Gofferpark in Nijmegen. Het wordt de eerste Nederlandse show van Marshall Bruce Matters III sinds 2003. De kaartverkoop voor de Revival Tour – zoals Em zijn tournee heeft gedoopt – start aanstaande vrijdag 2 februari.

Eind vorig jaar verscheen Revival, het nieuwe album van Eminem. De rapper uit Detroit sloot vorig jaar onder meer de Britse festivals Reading en Leeds af en stond in Nederland in 2003 twee keer in de Amsterdam ArenA. In 2014 verkocht hij als eerste rapper Wembley Stadium in Londen uit.

Tickets voor de show in het Goffertpark kosten €75,- en €99,- (excl. servicekosten). Je haalt je ticket vanaf a.s. vrijdag 9:00 uur via Ticketmaster.

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld
concert

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld

Van de 39ste editie van het driedaagse Bospop blijkt met name de afsluitende zondag populair, die dus vlotjes uitverkoopt, niet ...
WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar
concert

WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar

Wat doe je als je zelf eigenlijk te oud bent voor een festival, en zoonlief te jong? Dan ga je ...
Op ontdekkingsreis naar Pohoda
concert

Op ontdekkingsreis naar Pohoda

Een flink eind voorbij Bratislava in Slowakije, op een oud vliegveld bij de stokoude provincieplaats Trenčín, vindt ingeklemd tussen de ...

Eminem op 12 juli naar het Goffertpark (nieuws) | OOR