nieuws

Eminem op 12 juli naar het Goffertpark

Eminem komt naar Nederland! The Real Slim Shady staat op donderdag 12 juli in het Gofferpark in Nijmegen. Het wordt de eerste Nederlandse show van Marshall Bruce Matters III sinds 2003. De kaartverkoop voor de Revival Tour – zoals Em zijn tournee heeft gedoopt – start aanstaande vrijdag 2 februari.

Eind vorig jaar verscheen Revival, het nieuwe album van Eminem. De rapper uit Detroit sloot vorig jaar onder meer de Britse festivals Reading en Leeds af en stond in Nederland in 2003 twee keer in de Amsterdam ArenA. In 2014 verkocht hij als eerste rapper Wembley Stadium in Londen uit.

Tickets voor de show in het Goffertpark kosten €75,- en €99,- (excl. servicekosten). Je haalt je ticket vanaf a.s. vrijdag 9:00 uur via Ticketmaster.

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Regeerperiode Slayer ten einde
concert
Slayer

Regeerperiode Slayer ten einde

Met de woorden ‘The end is near’ kondigde Slayer op 22 januari zijn naderende afscheid aan. Na 37 jaar, 12 ...
Shiny And Oh So Bright Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun.
album
Smashing Pumpkins

Shiny And Oh So Bright Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun.

Deze bijna-reünie van de oorspronkelijke Smashing Pumpkins ontaardde eerder dit jaar in een soap, toen bleek dat Billy Corgan bassiste ...
Origins
album
Imagine Dragons

Origins

Imagine Dragons heeft al vijf jaar een abonnement op de hitparade met stadionrockers als Demons, Thunder, Whatever It Takes en ...

Eminem op 12 juli naar het Goffertpark (nieuws) | OOR