nieuws

Emma Ruth Rundle, Deadletter en meer op Grauzone

Amper bekomen van Le Guess Who? kunnen liefhebbers van avontuurlijke muziek zich opmaken voor Grauzone, ook zo’n mooi ontdekkingsfestival, maar dan in Den Haag. De organisatie maakt vandaag bekend dat undergroundlieveling Emma Ruth Rundle, de gloomy synthpopact TR/ST en de opkomende postpunkers van Deadletter komen spelen.

Ook op het programma: Tempers, Lambrini Girls, Ritual Howls, Kontravoid, Qual en VR Sex. Allemaal acts die passen in het profiel van Grauzone, dat zijn inspiratie vindt in de underground van de jaren tachtig. Onlangs werden SQÜRL (de band van Jim Jarmusch) en A Place To Bury Strangers al aangekondigd als meer gevestigde namen.

Grauzone, ooit begonnen als postpunkfestival in Amsterdam, viert van 10 t/m 12 februari zijn tiende editie op verschillende plekken in Den Haag. Weekendtickets kosten 95 euro. Wie met vrienden komt, kan ook een groeps-passepartout (4 per bestelling) aanschaffen tegen een tarief van 88,75 euro. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR's Eindlijst 2023: dit zijn de 20 beste albums van het jaar
lijst

OOR’s Eindlijst 2023: dit zijn de 20 beste albums van het jaar

Het is weer zover: 55 popjournalisten, radio-dj’s en prominente muziekvolgers stuurden hun top 10 in en het beste album van ...
OOR Recensiebijbel: de klassiekers en vergeten parels uit 52 jaar OOR
oor-shop

OOR Recensiebijbel: de klassiekers en vergeten parels uit 52 jaar OOR

Stop de persen! Ons tweede boek is klaar. Two years in the making, ruim vier kilo in de hand, op glorieus ...
Eerste namen Pinkpop 2024: Måneskin, Calvin Harris en Ed Sheeran
eerste namen

Eerste namen Pinkpop 2024: Måneskin, Calvin Harris en Ed Sheeran

Ook Nothing But Thieves, Royal Blood, Froukje, Sam Smith, Avril Lavigne en Greta van Fleet spelen volgend jaar op de ...

Emma Ruth Rundle, Deadletter en meer op Grauzone (nieuws) | OOR