nieuws

Emma Ruth Rundle, Deadletter en meer op Grauzone

Amper bekomen van Le Guess Who? kunnen liefhebbers van avontuurlijke muziek zich opmaken voor Grauzone, ook zo’n mooi ontdekkingsfestival, maar dan in Den Haag. De organisatie maakt vandaag bekend dat undergroundlieveling Emma Ruth Rundle, de gloomy synthpopact TR/ST en de opkomende postpunkers van Deadletter komen spelen.

Ook op het programma: Tempers, Lambrini Girls, Ritual Howls, Kontravoid, Qual en VR Sex. Allemaal acts die passen in het profiel van Grauzone, dat zijn inspiratie vindt in de underground van de jaren tachtig. Onlangs werden SQÜRL (de band van Jim Jarmusch) en A Place To Bury Strangers al aangekondigd als meer gevestigde namen.

Grauzone, ooit begonnen als postpunkfestival in Amsterdam, viert van 10 t/m 12 februari zijn tiende editie op verschillende plekken in Den Haag. Weekendtickets kosten 95 euro. Wie met vrienden komt, kan ook een groeps-passepartout (4 per bestelling) aanschaffen tegen een tarief van 88,75 euro. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De totale overgave van Bono: een duik in zijn autobiografie
achtergrond

De totale overgave van Bono: een duik in zijn autobiografie

62 is nog jong, in de huidige rock & roll-wereld. Toch heeft Bono z’n memoires al voor de eeuwigheid vastgelegd ...
Christine McVie (79) van Fleetwood Mac overleden
nieuws
fleetwood mac

Christine McVie (79) van Fleetwood Mac overleden

Christine McVie van Fleetwood Mac is op 79-jarige leeftijd overleden. De zangeres en toetseniste sloot zich in 1970 aan bij ...
Stromae en Paolo Nutini op Down The Rabbit Hole 2023
nieuws

Stromae en Paolo Nutini op Down The Rabbit Hole 2023

Ook IDLES, Slowthai, Froukje, Phoenix, Romy, Sleaford Mods, Weval, Working Men's Club en The Whitest Boy Alive komen naar de ...

Emma Ruth Rundle, Deadletter en meer op Grauzone (nieuws) | OOR