nieuws

Face Tomorrow zet nieuwe clip Move On online

Voor het afmixen van hun nieuwe single Move On, wist de Nederlandse emocore-band Face Tomorrow bekende producer Mark Trombino (Blink-182, Basement Jaxx, Jimmy Eat World) te strikken. Uiteraard hoort daar ook een bijzondere clip bij en daarvoor schakelde de band Olivier Hokke van Wolfox in. De clip van het nummer Move On is nu te bekijken.

Naast de release van Move On laat de band ook weten dat er weer een tour aan zit te komen. Het startschot wordt volgende week gegeven in Zwolle, waarna de band de rest van Nederland met een bezoek vereert. In april hebben ze een supportshow met Textures in Het Kasteel in Alphen a/d Rijn. De band is ook nog te zien op punkfestival Groezrock.

Speciaal voor Record Store Day staat een akoestische release en een aantal akoestische shows bij Omroep Brabant en Radio Rijnmond in de planning. In mei trekt Face Tomorrow door naar Duitsland, maar over deze shows willen ze nog niet al te veel kwijt. Bekijk de clip van Move On hier onder.

Foto: Daniel Baggerman
Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 34 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 34 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Oliver ...
Een baanbrekende hype viel moeilijk te spotten op ESNS 2023
festival

Een baanbrekende hype viel moeilijk te spotten op ESNS 2023

ESNS is al jaren het paradepaardje van Groningen, dat muzikaal talent over heel Europa verzamelt en een plekje geeft in ...
Pinkpop kondigt nog eens 17 nieuwe namen aan
nieuwe namen

Pinkpop kondigt nog eens 17 nieuwe namen aan

Onder andere Warpaint, The Haunted Youth en Tom Odell komen naar Landgraaf. Eerder werden P!NK, Robbie Williams en RHCP al ...

Face Tomorrow zet nieuwe clip Move On online (nieuws) | OOR