festival

Actie: flinke korting op tickets voor Sinner’s Day!

Sinner’s Day, thuishaven van all things goth, new wave, industrial en punk, is inmiddels een begrip in België – en ver daarbuiten. Het festival kent meerdere edities per jaar, met vele varianten en locaties, maar heeft voor de uitgebreide zomereditie van 24 t/m 26 juni Oostende uitgekozen.

Huh, de donkerste diepten uit onze platenkast in een zonnige badplaats? Maar natuurlijk, vorig jaar vond Sinner’s Day zelfs plaats óp het strand. Het terrein ligt ditmaal iets van de kust, middenin de stad, al kun je de zee alsnog ruiken.

Het festival biedt een ongelofelijke parade aan oude helden, levende legendes en aanstormend talent. Bruce Foxton wekt met From The Jam de hoogtijdagen van de oer-modband weer tot leven, Jean-Jacques Burnel trekt na het recente overlijden van toetsenist Dave Greenfield nog altijd de kar van The Stranglers en met PiL staat zelfs punkicoon John Lydon op de planken in Oostende. En Front 242 mag zich onderhand de huisband noemen.

Een dagticket is €85. OOR-lezers kunnen met 40% korting het hele weekend naar Sinner’s Day Summer: vul in de online ticketshop promocode DANKZIJOOR in en betaal slechts €132! Kijk hier. Deze actie is geldig tot en met 10 juni.

Foto’s Alain Monnens en Vincent Ducaté

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 36 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 36 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je vinyl. Met nieuwe lp's van Pearl, English ...
Doureuuuh! Win twee tickets voor vijf dagen Dour Festival
winactie
dour

Doureuuuh! Win twee tickets voor vijf dagen Dour Festival

Dour Festival heeft dit jaar opnieuw de fijnste indie en hiphop en vooral heel veel mooie elektronische namen. Wij geven ...
Win! Duotickets voor Rudeboy (plays UDS) en Fun Lovin’ Criminals
winactie

Win! Duotickets voor Rudeboy (plays UDS) en Fun Lovin’ Criminals

Rudeboy (plays Urban Dance Squad) en Fun Lovin' Criminals vormen een heerlijke double bill voor een avond met de beste ...

Actie: flinke korting op tickets voor Sinner’s Day!