festival

Actie: flinke korting op tickets voor Sinner’s Day!

Sinner’s Day, thuishaven van all things goth, new wave, industrial en punk, is inmiddels een begrip in België – en ver daarbuiten. Het festival kent meerdere edities per jaar, met vele varianten en locaties, maar heeft voor de uitgebreide zomereditie van 24 t/m 26 juni Oostende uitgekozen.

Huh, de donkerste diepten uit onze platenkast in een zonnige badplaats? Maar natuurlijk, vorig jaar vond Sinner’s Day zelfs plaats óp het strand. Het terrein ligt ditmaal iets van de kust, middenin de stad, al kun je de zee alsnog ruiken.

Het festival biedt een ongelofelijke parade aan oude helden, levende legendes en aanstormend talent. Bruce Foxton wekt met From The Jam de hoogtijdagen van de oer-modband weer tot leven, Jean-Jacques Burnel trekt na het recente overlijden van toetsenist Dave Greenfield nog altijd de kar van The Stranglers en met PiL staat zelfs punkicoon John Lydon op de planken in Oostende. En Front 242 mag zich onderhand de huisband noemen.

Een dagticket is €85. OOR-lezers kunnen met 40% korting het hele weekend naar Sinner’s Day Summer: vul in de online ticketshop promocode DANKZIJOOR in en betaal slechts €132! Kijk hier. Deze actie is geldig tot en met 10 juni.

Foto’s Alain Monnens en Vincent Ducaté

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic
festival

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic

Voor festivalbezoekers die gelukszoekers zijn viel er zaterdag wel heel veel te halen op TW Classic. Wat kan een dagje ...
Wilco speelt lachend de tent leeg op Down The Rabbit Hole
Down The Rabbit Hole
wilco

Wilco speelt lachend de tent leeg op Down The Rabbit Hole

Waar is het feestje? Niet hier! Niet bij Wilco. Voor aanvang van het grootse en gretig gewilde nachtprogramma, doet Wilco ...
George Kooymans: 'Jullie zijn nog niet van me af'
interview
golden earring

George Kooymans: ‘Jullie zijn nog niet van me af’

‘Met George!’, klinkt het monter, aan de andere kant van de lijn. Slechts eenmaal ging de telefoon over en de ...

Actie: flinke korting op tickets voor Sinner’s Day! (festival) | OOR