nieuws

Fontaines D.C. covert 'One' van U2 voor Apple Music

Fontaines D.C. heeft een cover gedeeld van One, het nummer van de Ierse collega’s van U2. De cover is opgenomen voor Apple Music’s Home Sessions. Fontaines D.C. heeft een eigen draai aan het nummer gegeven door er een trage dancetrack van te maken. Beluister ‘m hieronder.

Foto Filmawi

Fontaines D.C. is sowieso lekker bezig de laatste tijd. De band werd vorige week uitgeroepen tot Beste Band Van De Wereld bij de NME Awards, waar ze onder andere Wolf Alice, Chvrches, HAIM, Amyl & The Sniffers en Måneskin achter zich laten.

Op 22 april komt het derde album Skinty Fia uit. Dat wordt de opvolger van het donkere A Hero’s Death uit 2020, destijds nr. 5 in OOR‘s Eindlijst. Op 4 april speelt Fontaines D.C. in Doornroosje, Nijmegen. Daarna staat de band in Muziekgieterij, Maastricht (5 april), TivoliVredenburg (6 april) en in juni op Best Kept Secret.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic
festival

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic

Voor festivalbezoekers die gelukszoekers zijn viel er zaterdag wel heel veel te halen op TW Classic. Wat kan een dagje ...
George Kooymans: 'Jullie zijn nog niet van me af'
interview
golden earring

George Kooymans: ‘Jullie zijn nog niet van me af’

‘Met George!’, klinkt het monter, aan de andere kant van de lijn. Slechts eenmaal ging de telefoon over en de ...
Wilco speelt lachend de tent leeg op Down The Rabbit Hole
Down The Rabbit Hole
wilco

Wilco speelt lachend de tent leeg op Down The Rabbit Hole

Waar is het feestje? Niet hier! Niet bij Wilco. Voor aanvang van het grootse en gretig gewilde nachtprogramma, doet Wilco ...

Fontaines D.C. covert 'One' van U2 voor Apple Music (nieuws) | OOR