luisteren

Foo Fighters delen een stevige portie thrash­metal

Als je denkt aan Foo Fighters, koppel je die waarschijnlijk niet direct aan bands als Slayer of Exodus. Think again! Dave Grohl gooit het roer om met de gloednieuwe single March Of The Insane. De nieuwe track hoort bij de speelfilm Studio 666, die de band volgende week uitbrengt.

March Of The Insane is toch echt een track van Foo Fighters, maar als je hem zoekt op de streamingplatforms onder hun naam ben je nog lang bezig. De single is namelijk uitgebracht onder de naam Dream Widow, een fictieve metalband uit Studio 666.

In de film was deze band 25 jaar geleden bezig met het opnemen van hun eerste plaat, maar deze werd nooit afgemaakt. Studio 666 draait vanaf 25 februari in Amerikaanse bioscopen, over Nederlandse vertoningen is nog niets bekend.

Meer over de nieuwe horrorfilm kun je hier lezen. Vorig jaar lieten de Foo’s nog een heel andere kant van zich horen met het album Hail Satin, waarop ze een reeks covers van de Bee Gees speelden.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR-medewerker en geliefde soulman Kees Smallegange overleden
in memoriam

OOR-medewerker en geliefde soulman Kees Smallegange overleden

Kees Smallegange is dood. Hij overleed dinsdag aan een hartstilstand. Kees was een stronghold, een autoriteit op het gebied van ...
New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome
concert
new order

New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome

Twee ballerina's, zij aan zij. Rodeorijders die perfect, midden in het frame, op hun ros blijven deinen. Luchtbeelden van moderne ...
OOR Recensiebijbel: de klassiekers en vergeten parels uit 52 jaar OOR
oor-shop

OOR Recensiebijbel: de klassiekers en vergeten parels uit 52 jaar OOR

Stop de persen! Ons tweede boek is klaar. Two years in the making, ruim vier kilo in de hand, op glorieus ...

Foo Fighters delen een stevige portie thrash­metal (luisteren) | OOR