nieuws

Foo Fighters delen namen voor Taylor Hawkins-tribute

De Foo Fighters spelen in september twee tributeshows voor hun overleden drummer Taylor Hawkins. Inmiddels heeft de band de eerste namen aangekondigd voor deze ‘all-star shows’. In het Londense Wembley Stadion (3 september) zijn onder andere Liam Gallagher, Josh Homme en Brian May en Roger Taylor van Queen te gast.

De laatste twee speelden al eerder een grote tributeshow in Wembley met de beroemde Freddie Mercury Tribute in 1992. Tijdens het concert voor Hawkins zullen ook Chrissie Hynde, Geddy Lee en Alex Lifeson van Rush, Supergrass en Mark Ronson op het podium verschijnen.

Op 27 september is er nog een concert in Los Angeles, hier spelen Miley Cyrus, Joan Jett, Alanis Morissette (voormalige bandmaat van Hawkins), Stewart Copeland van The Police en Wolfgang Van Halen (zoon van). Josh Homme, Mark Ronson en de twee Queen-bandleden zijn ook bij deze show.

Alle opbrengsten gaan naar een goed doel. Het is nog niet bekend of de twee shows ook worden uitgezonden via online livestream of tv.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic
festival

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic

Voor festivalbezoekers die gelukszoekers zijn viel er zaterdag wel heel veel te halen op TW Classic. Wat kan een dagje ...
George Kooymans: 'Jullie zijn nog niet van me af'
interview
golden earring

George Kooymans: ‘Jullie zijn nog niet van me af’

‘Met George!’, klinkt het monter, aan de andere kant van de lijn. Slechts eenmaal ging de telefoon over en de ...
Wilco speelt lachend de tent leeg op Down The Rabbit Hole
Down The Rabbit Hole
wilco

Wilco speelt lachend de tent leeg op Down The Rabbit Hole

Waar is het feestje? Niet hier! Niet bij Wilco. Voor aanvang van het grootse en gretig gewilde nachtprogramma, doet Wilco ...

Foo Fighters delen namen voor Taylor Hawkins-tribute (nieuws) | OOR