nieuws

Foo Fighters delen namen voor Taylor Hawkins-tribute

De Foo Fighters spelen in september twee tributeshows voor hun overleden drummer Taylor Hawkins. Inmiddels heeft de band de eerste namen aangekondigd voor deze ‘all-star shows’. In het Londense Wembley Stadion (3 september) zijn onder andere Liam Gallagher, Josh Homme en Brian May en Roger Taylor van Queen te gast.

De laatste twee speelden al eerder een grote tributeshow in Wembley met de beroemde Freddie Mercury Tribute in 1992. Tijdens het concert voor Hawkins zullen ook Chrissie Hynde, Geddy Lee en Alex Lifeson van Rush, Supergrass en Mark Ronson op het podium verschijnen.

Op 27 september is er nog een concert in Los Angeles, hier spelen Miley Cyrus, Joan Jett, Alanis Morissette (voormalige bandmaat van Hawkins), Stewart Copeland van The Police en Wolfgang Van Halen (zoon van). Josh Homme, Mark Ronson en de twee Queen-bandleden zijn ook bij deze show.

Alle opbrengsten gaan naar een goed doel. Het is nog niet bekend of de twee shows ook worden uitgezonden via online livestream of tv.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Muse demonstreert gebakken lucht op het Malieveld
concert

Muse demonstreert gebakken lucht op het Malieveld

Kunst hoeft niet per se iets te betekenen om mooi te zijn. Zo vind ik het werk van Mark Rothko ...
Peter Gabriel kijkt moedig vooruit in Ziggo Dome
concert

Peter Gabriel kijkt moedig vooruit in Ziggo Dome

Het contrast op de vierkante kilometer kan haast niet groter zijn. Terwijl Harry Styles (29) drie dagen lang de ArenA ...
De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop
OOR-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

Bestel de nieuwe OOR, met Queens Of The Stone Age, Christine And The Queens, Noel Gallagher, Altın Gün, Brutus & ...

Foo Fighters delen namen voor Taylor Hawkins-tribute (nieuws) | OOR