nieuws
Dance

Four Tet deelt nieuwe versie Jamie xx-samenwerking

Four Tet, het alias van Kieran Hebden, heeft een nieuwe versie van SeeSaw gedeeld, zijn samenwerking met Jamie xx en Romy Madley Croft (eveneens lid van The XX). De originele versie van het nummer staat op Jamie xx’s veelgeprezen debuutalbum In Colour. Hebden gebruikt deze club version om mee te DJ’en. Deze versie heeft andere drums, een nieuwe mix en een nieuw arrangement.

Four Tet bracht vorig jaar het album Morning/Evening uit, met twee nummers van ieder rond de twintig minuten. Dit is zijn zevende studioalbum onder de naam Four Tet.

Jamie xx is vandaag aangekondigd als een van de headliners van het Best Kept Secret Festival. Op zondag 19 juni zal hij op het hoofdpodium met een DJ-set het festival afsluiten. Weekendtickets voor Best Kept Secret zijn nu te koop! Dagkaarten gaan zaterdag in de voorverkoop. 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. We hebben de keuze uit ...
OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van het moment
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van het moment

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
'Oudere blanke mannen zijn weer de dommeriken'
muziek in coronatijd

‘Oudere blanke mannen zijn weer de dommeriken’

Ook voor de popmuziek zijn het ongekende tijden. In dit blog signaleert en bespreekt OOR-columnist Hooijer de ontwikkelingen in de ...

Four Tet deelt nieuwe versie Jamie xx-samenwerking (nieuws) | OOR