nieuws

Frank Ocean brengt nieuwe track uit met Boys Noize

Frank Ocean heeft zondag de nieuwe track DHL uitgebracht, zijn eerste nieuwe muziek in ruim twee jaar. Een hoop is nog vaag en onduidelijk, zoals we gewend zijn van de superster, maar het nummer is geproduceerd door de Berlijnse electroproducer Boys Noize en er gaan geruchten dat het de opmaat is naar een nieuw album.

De track ging in première tijdens zijn eigen radioshow op Beats1. Eerder kwamen er al previews van twee andere nieuwe tracks online, Dear April en Cayendo, beiden te beluisteren en te bestellen op blonded.co. Het laatste volwaardige album Blonde komt uit 2016.

Frank Ocean liet de nieuwe muziek ook horen tijdens zijn zogeheten PrEP+ party, een gayfeest in New York, vernoemd naar de hiv-preventiepil. Er ontstond vorige week commotie rondom de naam: het feestje zou gesponsord zijn door de fabrikant van die pillen. In een open brief weerlegt Ocean dat verhaal.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR ontsluit de pophistorie: elke dag een klassiek verhaal!
het poparchief

OOR ontsluit de pophistorie: elke dag een klassiek verhaal!

We gaan iets leuks doen. Nu heel het land toch zo'n beetje in lockdown zit, unlocken wij het OOR-archief. Of minder ...
Blauwe Vear
album
Jack Poels

Blauwe Vear

‘Een Americana-album uit America’, zo noemt de trotse labeleigenaar het. Een ex-Limburger die het ook was opgevallen dat zanger-liedjesschrijver Jack ...
Gigaton
album
Pearl Jam

Gigaton

Bijna zeven jaar hebben we erop moeten wachten: een nieuw Pearl Jam-album. OOR’s meest gestaalde Pearl Jam-watcher recenseert 'Gigaton', track ...

Frank Ocean brengt nieuwe track uit met Boys Noize (nieuws) | OOR