nieuws

Frank Ocean brengt nieuwe track uit met Boys Noize

Frank Ocean heeft zondag de nieuwe track DHL uitgebracht, zijn eerste nieuwe muziek in ruim twee jaar. Een hoop is nog vaag en onduidelijk, zoals we gewend zijn van de superster, maar het nummer is geproduceerd door de Berlijnse electroproducer Boys Noize en er gaan geruchten dat het de opmaat is naar een nieuw album.

De track ging in première tijdens zijn eigen radioshow op Beats1. Eerder kwamen er al previews van twee andere nieuwe tracks online, Dear April en Cayendo, beiden te beluisteren en te bestellen op blonded.co. Het laatste volwaardige album Blonde komt uit 2016.

Frank Ocean liet de nieuwe muziek ook horen tijdens zijn zogeheten PrEP+ party, een gayfeest in New York, vernoemd naar de hiv-preventiepil. Er ontstond vorige week commotie rondom de naam: het feestje zou gesponsord zijn door de fabrikant van die pillen. In een open brief weerlegt Ocean dat verhaal.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Pearl Jam kondigt nieuw album 'Gigaton' aan
nieuws

Pearl Jam kondigt nieuw album ‘Gigaton’ aan

Pearl Jam heeft een nieuw album aangekondigd: Gigaton. De (heel) langverwachte opvolger van Lightning Bolt (2013) komt 27 maart uit, ...
Kurt Vile komt solo naar Muziekgieterij en Tivolivredenburg
nieuws

Kurt Vile komt solo naar Muziekgieterij en Tivolivredenburg

Kurt Vile zal tijdens zijn Europese tour stops maken in Maastricht en Utrecht. Op 7 juni staat Vile in de ...
Eminem brengt vanuit het niets nieuw album uit
nieuws

Eminem brengt vanuit het niets nieuw album uit

Geen aankondiging, geen teasers vooraf: Eminem heeft Music To Be Murdered By vanuit het niets uitgebracht. Het is de opvolger van Kamikaze ...

Frank Ocean brengt nieuwe track uit met Boys Noize (nieuws) | OOR