nieuws

Franz Ferdinand, Anouk en Krezip op Paaspop 2022

Het Brabantse Paaspop heeft 50 nieuwe namen aangekondigd, waaronder Franz Ferdinand, Anouk, Blood Red Shoes en ‘huisband’ Peter Pan Speedrock, dat zo’n vijf jaar na zijn afscheid weer gaat optreden.

Foto Bart Heemskerk

Meer nieuwe acts zijn onder andere Krezip, Willie Wartaal, Blackwave en Sophie Straat. Eerder waren The Chainsmokers, Chef’Special en Kensington bevestigd. Ook bands zoals The Opposites, Goldband, Hang Youth en Son Mieux zijn in april van de partij. Kijk hier voor de volledige line-up.

Paaspop wordt al georganiseerd sinds 1974, en is door de jaren heen uitgegroeid tot een festivalweekend dat zo’n 90.000 bezoekers trekt. Het festival valt traditioneel in het paasweekend. Dit jaar is het festival van 15 tot 17 april te bezoeken in Schijndel, zo’n tien km onder Den Bosch.

Tickets gaan vliegensvlug de deur uit, de zaterdag- en weekendtickets zijn al uitverkocht. Op zaterdag 19 februari om 11:00 gaan er nog wat vrijdag- en zondagtickets in de verkoop. Ook zijn er nog enkele VIP-tickets te krijgen voor het hele weekend.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR-medewerker en geliefde soulman Kees Smallegange overleden
in memoriam

OOR-medewerker en geliefde soulman Kees Smallegange overleden

Kees Smallegange is dood. Hij overleed dinsdag aan een hartstilstand. Kees was een stronghold, een autoriteit op het gebied van ...
New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome
concert
new order

New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome

Twee ballerina's, zij aan zij. Rodeorijders die perfect, midden in het frame, op hun ros blijven deinen. Luchtbeelden van moderne ...
OOR Recensiebijbel: de klassiekers en vergeten parels uit 52 jaar OOR
oor-shop

OOR Recensiebijbel: de klassiekers en vergeten parels uit 52 jaar OOR

Stop de persen! Ons tweede boek is klaar. Two years in the making, ruim vier kilo in de hand, op glorieus ...

Franz Ferdinand, Anouk en Krezip op Paaspop 2022 (nieuws) | OOR