nieuws

Goldband kondigt shows in Ziggo Dome en Sportpaleis aan

Goldband schaalt op naar stadionformaat. Op vrijdag 8 november speelt de Haagse hitmachine zijn grootste show tot nu toe in Ziggo Dome. Op 6 december staat er ook een show gepland in het Antwerpse Sportpaleis.

Foto Marc Deurloo

Vorig jaar speelde Goldband drie uitverkochte avonden in AFAS Live. Toen was al duidelijk dat er meer in zat; er werden op Ticket­swap zoveel kaarten gezocht dat de boyband ogenschijnlijk ook twee keer de Ziggo Dome had kunnen vullen.

De aankondiging komt een week na de release van de nieuwe single You & Me, waarmee Milo, Boaz en Karel zich opmaken voor alweer een vette festivalzomer, met shows op Pukkelpop en Sziget en een headlineshow op Lowlands. Een nieuw album is in de maak maar voorlopig nog niet in zicht.

Kaarten voor de show in Ziggo Dome (vanaf 39 euro) gaan vrijdag om 10.00 uur in de verkoop.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 36 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 36 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je vinyl. Met nieuwe lp's van Pearl, English ...
Dark Matter
rock
Pearl Jam

Dark Matter

Pearl Jam lijkt er weer zin in te hebben. De laatste door de pandemie uitgestelde Gigaton-shows werden vorig jaar nog ...
The Tortured Poets Department
pop
Taylor Swift

The Tortured Poets Department

OOR-collega Thomas Snoeijs noemde Taylor Swift onlangs ‘de grote winnaar van de wereldwijde aandachtseconomie’. Een betere omschrijving van de Amerikaanse ...

Goldband kondigt shows in Ziggo Dome en Sportpaleis aan