nieuws
pop

Gorillaz delen Sleeping Powder uit

Een fijne verrassing van de Gorillaz, gloednieuwe track Sleeping Powder. Net aan een maand geleden bracht de band nog een nieuw album uit, maar blijkbaar was dat nog niet genoeg voor de band.

Gisteren verscheen het nummer via de bands mobiele app als ‘een nummer van 2-D’, verwijzend naar het blauwharige, virtuele bandlid van de Gorillaz. Niet lang daarna volgde de trippy video, beginnend met een beroemde anti-drugs reclame, waarin de hersenen van een drugsgebruiker met een gebakken eitje worden vergeleken.

Nadat Humanz, de opvolger van het uit 2011 stammende Plastic Beach, uitkwam, vertelde frontman Damon Albarn al dat hij nog een stuk of veertig nummers over had van de opnames. Wellicht kunnen we dus nog wel meer verrassingen verwachten.

Op 21 november staan Gorillaz in een uitverkochte Ziggo Dome. De virtuele bandleden staan dan op het podium, samen met de Gorillaz-liveband onder leiding van Damon Albarn en een aantal van de artiesten waarmee de band eerder samenwerkte.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!
abo-actie

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34,-) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit. We ...
Simulation Theory
album
Muse

Simulation Theory

De tijd dat de internationale pers laaiend enthousiast stond te wachten op een nieuw album van Muse is al een ...
The Beatles (The White Album)
album
The Beatles

The Beatles (The White Album)

In februari 1968 trokken The Beatles naar Rishikesh in India om daar deel te nemen aan een cursus meditatie bij ...

Gorillaz delen Sleeping Powder uit (nieuws) | OOR