nieuws

Guns N' Roses terug naar het Goffertpark

Zo duurt het jaren voordat we Axl Rose, Duff McKagan en Slash op één podium kunnen zien en zo lijken de heren er geen genoeg van te kunnen krijgen. Afgelopen juli stond Guns N’ Roses nog in het Goffertpark en nu maakt de band bekend op woensdag 4 juli 2018 terug te komen voor show op dezelfde plek. Tickets gaan donderdag 16 november in de voorverkoop.

In totaal kondigt Guns N’ Roses dertien nieuwe grote Europese shows aan en vijf festivalshows. Zo is de band ook de zien op het Belgische Graspop, dat volgend jaar van 21 t/m 24 juni is. Guns N’ Roses is headliner op de donderdag. Net als dit jaar worden Axl Rose, McKagan en Slash geflankeerd door Dizzy Reed (keyboard), Richard Fortus (gitaar), Frank Ferrer (drums) en Melissa Reese (keyboard). Hoe het afgelopen jaar in Nijmegen was? Onze verslaggever noteerde: ‘In ruil voor een kaartje krijg je heel veel jeugdsentiment, maar ook een meerdere keren ontzettend vals zingende Axl Rose. […] We moeten blij zijn, het was ooit slechter, hoor je om je heen.’ Lees ons hele verslag hier.

Tickets voor de show van 4 juli zijn verkrijgbaar vanaf €85,- (excl. servicekosten) en gaan op donderdag 16 november om 10:00 uur in de voorverkoop via Ticketmaster.

Foto: Bert Treep

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

nieuws

Word lid van Club OOR en kies je welkomstgeschenk!

Als je nu een abonnement neemt op OOR, word je niet alleen automatisch lid van Club OOR - waarmee je jaarlijks ...
concert
Prophets Of Rage

Prophets Of Rage: voor al uw feesten en partijen

Wie vandaag de dag om zich heen kijkt, ziet waarschijnlijk genoeg om boos over te worden. Sterker nog, bijna iedereen ...
nieuws
Nick Cave

Nick Cave eerste bevestiging Rock Werchter 2018

Nick Cave & The Bad Seeds zijn de eerste bevestiging voor Rock Werchter 2018. Het Vlaamse festival vindt volgend jaar ...