nieuws

Guns N' Roses terug naar het Goffertpark

Zo duurt het jaren voordat we Axl Rose, Duff McKagan en Slash op één podium kunnen zien en zo lijken de heren er geen genoeg van te kunnen krijgen. Afgelopen juli stond Guns N’ Roses nog in het Goffertpark en nu maakt de band bekend op woensdag 4 juli 2018 terug te komen voor show op dezelfde plek. Tickets gaan donderdag 16 november in de voorverkoop.

In totaal kondigt Guns N’ Roses dertien nieuwe grote Europese shows aan en vijf festivalshows. Zo is de band ook de zien op het Belgische Graspop, dat volgend jaar van 21 t/m 24 juni is. Guns N’ Roses is headliner op de donderdag. Net als dit jaar worden Axl Rose, McKagan en Slash geflankeerd door Dizzy Reed (keyboard), Richard Fortus (gitaar), Frank Ferrer (drums) en Melissa Reese (keyboard). Hoe het afgelopen jaar in Nijmegen was? Onze verslaggever noteerde: ‘In ruil voor een kaartje krijg je heel veel jeugdsentiment, maar ook een meerdere keren ontzettend vals zingende Axl Rose. […] We moeten blij zijn, het was ooit slechter, hoor je om je heen.’ Lees ons hele verslag hier.

Tickets voor de show van 4 juli zijn verkrijgbaar vanaf €85,- (excl. servicekosten) en gaan op donderdag 16 november om 10:00 uur in de voorverkoop via Ticketmaster.

Foto: Bert Treep

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Bloc Party is weer even de beste band van 2005 
concert
Bloc Party

Bloc Party is weer even de beste band van 2005 

Wie zegt wel te hadden verwacht dat Bloc Party de AFAS Live zou uitverkopen, is een leugenaar. Meer dan tien ...
Love Is Magic
album
John Grant

Love Is Magic

Hoe geestig de rake teksten van John Grant soms ook zijn, altijd sijpelt de pijn er dwars doorheen. Leed van ...
MassEducation
album
St. Vincent

MassEducation

Die omhoog gestoken kont op de hoes van Masseduction (2017) was dus niet van Annie Clark zelf, leerden we via ...

Guns N' Roses terug naar het Goffertpark (nieuws) | OOR