nieuws
Pop

Hollandse Kost in Eindhoven en Rotterdam

Op 16 oktober vindt op verschillende locaties in Rotterdam voor de vijfde keer het Hollandse Kost Festival plaats. Inderdaad: met alleen maar Nederlandstalige muziek. Voor het eerst zal het festival op diezelfde datum ook in Eindhoven plaatsvinden. Poppodia Rotown en Effenaar werken hiervoor samen.

De eerste namen in Rotterdam zijn Eefje de Visser, Lucky Fonz III (foto), ContraContra en Piquet. In Eindhoven zullen o.a. Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, Lucky Fonz III, AAPNOOTMIES en Björn van der Doelen optreden. Op een later moment zullen er nog meer namen bekend gemaakt worden. Naast muziek zullen er ook tal van diverse Hollandse gerechten verkrijgbaar zijn.

Intieme locaties als Arminiuskerk, Paradijskerk en Rotown zullen in Rotterdam de plekken zijn waar het festival zal plaatsvinden. In Eindhoven zal het festival in de kleine zaal en de foyer van de Effenaar georganiseerd worden.

Voor meer informatie en tickets kijk je natuurlijk op de website van Holllandse Kost.

Foto: Sanja Marusic

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Foo Fighters delen discoplaat met Bee Gees-covers
luisteren

Foo Fighters delen discoplaat met Bee Gees-covers

De Foo Fighters hebben het debuut van de Dee Gees gedeeld. Op het album 'Hail Satin' spelen Dave Grohl en ...
Eric Clapton: 'Vaccinatiebewijs is discriminatie'
nieuws

Eric Clapton: ‘Vaccinatiebewijs is discriminatie’

Eric Clapton weigert optredens in zalen waar alleen bezoekers met een vaccinatiebewijs binnen mogen. Hij noemt de maatregelen discriminerend ...
Pukkelpop 2021 gaat toch niet door: 'Onmogelijk'
nieuws

Pukkelpop 2021 gaat toch niet door: ‘Onmogelijk’

Pukkelpop 2021 gaat niet door. De organisatie ziet geen mogelijkheid om het festival te organiseren met de huidige coronaregels in ...

Hollandse Kost in Eindhoven en Rotterdam (nieuws) | OOR