nieuws

Nieuwe namen voor Into The Great Wide Open

Into The Great Wide Open heeft nieuwe namen toegevoegd aan haar line-up. Onder andere Lucy Dacus, Tamino, Working Men’s Club, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul en Cymande komen naar het festival op Vlieland.

Foto Felice Hofhuizen

Ook nieuw aangekondigd: Baby’s Berserk, Banji, Christian Lee Hutson, Grace Cummings, Kids With Buns, Kokoroko, Lavinia Meijer, Los Bitchos, Nana Adjoa, Porij, PVA, Roufaida en Yung Nnelg. In aanloop naar september volgen de laatste namen voor het affiche van Into The Great Wide Open.

Dan zullen ook het programma voor spoken word, film en de food line-up bekend worden gemaakt. Eerder aangekondigd zijn onder andere Cassandra Jenkins, Black Country, New Road en S10. Bekijk de affiche met de voorlopige line-up hieronder.

Into The Great Wide Open is een festival dat midden in de natuur plaatsvindt op Vlieland. Naast muziek is er ook ruimte voor beeldende kunst, film en kinderactiviteiten. Helaas zijn tickets reeds uitverkocht. Wel is via de website van Into The Great Wide Open een wachtlijst geopend waar mensen in een veilige omgeving tickets voor het festival kunnen kopen en verkopen.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR-medewerker en geliefde soulman Kees Smallegange overleden
in memoriam

OOR-medewerker en geliefde soulman Kees Smallegange overleden

Kees Smallegange is dood. Hij overleed dinsdag aan een hartstilstand. Kees was een stronghold, een autoriteit op het gebied van ...
New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome
concert
new order

New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome

Twee ballerina's, zij aan zij. Rodeorijders die perfect, midden in het frame, op hun ros blijven deinen. Luchtbeelden van moderne ...
OOR Recensiebijbel: de klassiekers en vergeten parels uit 52 jaar OOR
oor-shop

OOR Recensiebijbel: de klassiekers en vergeten parels uit 52 jaar OOR

Stop de persen! Ons tweede boek is klaar. Two years in the making, ruim vier kilo in de hand, op glorieus ...

Nieuwe namen voor Into The Great Wide Open (nieuws) | OOR