nieuws

Iron Maiden naar Gelredome en Graspop

Iron Maiden gaat in 2018 de wereld weer rond. Dit keer noemen ze het de Legacy Of The Beast World Tour en op zondag 1 juli komen ze langs in het Gelredome in Arnhem. Zin in meer metal? Op vrijdag 22 juni is Iron Maiden ook te zien op Graspop Metal Meeting in het Vlaamse Dessel.

‘Het idee achter de Legacy Of The Beast World Tour komt van de door Iron Maiden uitgebrachte gelijknamige mobile game’, vertelt het persbericht. ‘Dit concept komt terug in een compleet nieuw podiumdesign waarin de verschillende Iron Maiden-werelden samenkomen. De nieuwe liveset voor deze tournee zal bestaan uit een mix van grote jaren tachtig hits en een handvol recent werk.’ Tickets voor de show in het Gelredome zijn verkrijgbaar vanaf €49,- en vanaf vrijdag 24 november 10:00 uur te koop via Ticketmaster.

Graspop kondigde vorige week al headliners Ozzy Osbourne en Guns N’ Roses aan. Meer namen volgens spoedig, belooft het festival. De kaartverkoop voor Graspop start aanstaande zaterdag 18 november. Check de website voor meer informatie.

Foto: Bert Treep

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

nieuws

Word lid van Club OOR en kies je welkomstgeschenk!

Als je nu een abonnement neemt op OOR, word je niet alleen automatisch lid van Club OOR - waarmee je jaarlijks ...
concert
Prophets Of Rage

Prophets Of Rage: voor al uw feesten en partijen

Wie vandaag de dag om zich heen kijkt, ziet waarschijnlijk genoeg om boos over te worden. Sterker nog, bijna iedereen ...
nieuws
Nick Cave

Nick Cave eerste bevestiging Rock Werchter 2018

Nick Cave & The Bad Seeds zijn de eerste bevestiging voor Rock Werchter 2018. Het Vlaamse festival vindt volgend jaar ...